Συνταξιούχος ζει χωρίς ρεύμα: «Στη γυναίκα μου λείπει το πιστολάκι»

«Δεν το αντέχει η αισθητική μου να βλέπει καλώδια ΟΤΕ, ΔΕΗ και… μακαρονάδες στον ορίζοντα», είπε ο συνταξιούχος

Συνταξιούχος από το Μανδράκι Σερρών έχει απαρνηθεί τις ανέσεις της ζωής και ζει σε ένα ξύλινο σπίτι στη μέση ενός δάσους, στις εκβολές της Λίμνης Κερκίνης.
Ο κύριος Χάρης βγήκε στη σύνταξη πριν από 14 χρόνια κι έκτοτε αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να πάει στο δάσος, μαζί με τη σύζυγό του. Το σπίτι βρίσκεται εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τον κ. Χάρη.

«Δεν το αντέχει η αισθητική μου να βλέπει καλώδια ΟΤΕ, ΔΕΗ και… μακαρονάδες στον ορίζοντα» λέει μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha.
Ο αρνητής του ρεύματος ζει με την ενέργεια που του δίνει ο Ήλιος με τα λίγα φωτοβολταϊκά που έχει στην κεραμοσκεπή του σπιτιού του. Δεν ξέρει τι θα πει λογαριασμός ρεύματος εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια.

Το ρεύμα που παίρνει από τον Ήλιο του καλύπτει τις βασικές ανάγκες. Φωτισμό, υπολογιστή, τηλεόραση, ηλεκτρική σκούπα. Η κουζίνα και το ψυγείο λειτουργούν με υγραέριο, λέει ο κ. Χάρης και μιλά για τα παράπονα της συζύγου του.

«Την προβληματίζει το ότι δεν έχουμε πλυντήριο. Τα μαζεύουμε και τα πηγαίνουμε στο Σιδηρόκαστρο. Το βασικό της πρόβλημα είναι το ψυγείο και της λείπει το… πιστολάκι για τα μαλλιά».
Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος αστυνομικός
Απίστευτη καταγγελία: Το ΙΚΑ δεν της κατέβαλε τη σύνταξη γιατί τη θεωρούσε νεκρή
Συντάξεις: Ποιοι θα λάβουν αύξηση έως και 155 ευρώ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss