ΣΥΡΙΖΑ: «Εκλογική προετοιμασία» – Οι κινήσεις Τσίπρα μέχρι τις γιορτές

Η προεκλογική κουβέντα, «φούντωσε» από τα όσα είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, όταν και ενημέρωσε ότι θα μεταβεί για τις γιορτές στο Μέτσοβο, προκειμένου να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο φουλ τις εκλογικές μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες γίνεται μέχρι και τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Από το μυαλό του δεν έχει φύγει η πιθανότητα ενός εκλογικού αιφνιδιασμού από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Η συζήτηση στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, το βράδυ του Σαββάτου, είχε έντονα χαρακτηριστικά προεκλογικής σύγκρουσης. Όσοι παρακολουθούσαν τη διαδικασία, μπορούσαν να αντιληφθούν ότι στην πραγματικότητα έβλεπαν εικόνες από το προσεχές μέλλον.
Η προεκλογική κουβέντα, μάλιστα, «φούντωσε» από τα όσα είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, όταν και ενημέρωσε ότι θα μεταβεί για τις γιορτές στο Μέτσοβο, προκειμένου να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να ολοκληρωθούν άμεσα όλες οι προετοιμασίες άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συζητήσει για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Οι συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κρατάνε τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι, ως επτασφράγιστο μυστικό – κάτι που, γενικά, δεν συνηθίζουν να κάνουν- δείγμα του πόσο μεγάλο βάρος δίνει η Κουμουνδούρου σε αυτή την επιλογή.
Παράλληλα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταρτιστεί ένα πλήρες πρόγραμμα περιοδειών για τη νέα χρονιά, η οποία και θα εστιάσει στα «γαλάζια κάστρα» της περιφέρειας, εκεί, δηλαδή, που η Νέα Δημοκρατία υπερέχει ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες επισκέψεις του αρχηγού τους στην Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία, εκτιμά ότι το κόμμα τους μπορεί να συναντηθεί και με ακροατήρια που θεωρούνται συντηρητικά ή και φιλελεύθερα, καθώς η ακρίβεια και οι παρακολουθήσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην κυβερνητική πλευρά.
Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από την Αθήνα, καθώς θα μιλήσει τη Δευτέρα, στις 09:30π.μ, στο Digital Economy Forum 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Σχετικές ειδήσεις
Τελικός Μουντιάλ 2022: Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προβλέψει τον Λιονέλ Μέσι
Ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και ο «μισός Δούρειος Ίππος» των Βρυξελλών
Τα 72 λεπτά «σιωπής» Μητσοτάκη – Η αποτίμηση ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss