ΣΥΡΙΖΑ για food pass: Ο Μητσοτάκης εξαπατά την ελληνική κοινωνία

«Ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε σήμερα ξεπερνάει τα όρια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για το «food pass»

Με έντονο ύφος απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχετικά με το «food pass», σημειώνοντας ότι αποτελεί «χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας».
«Ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε σήμερα ξεπερνάει τα όρια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για το «food pass» και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες. Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ.

Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας. Η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες.
Με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των πολιτών:

ψωμί και δημητριακά 18,7%
κρέας 16,7%
γαλακτοκομικά 25,3%.

Να σημειωθεί ακόμα ότι τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δις, η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ.
Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών. Την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικές ειδήσεις
Αλέξης Τσίπρας: Αυτός ο προϋπολογισμός ο τελευταίος του Μητσοτάκη

Βουλή: Μητσοτάκης με food pass και Τσίπρας με κατώτατο μισθό 880
Food pass: Τα ποσά, οι όροι και οι δικαιούχοι


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss