ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάτσης, «καθεστώς Μητσοτάκη» και οι παρακολουθήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Σύνδεση της υπόθεσης Πάτση με τις παρακολουθήσεις βλέπουν κύκλοι της Κουμουνδούρου

Για ένα σύστημα που έχει ως μοναδικό του σκοπό τον προσωπικό του πλουτισμό και συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, μέσω της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος και το οποίο δουλεύει σε πλήρη γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ανδρέα Πάτση.
Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου που πιστεύουν ότι η υπόθεση Πάτση μπορεί να συνδέεται άμεσα με τις παρακολουθήσεις, όντας «ουρά» αυτής της ιστορίας.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως τα πεπραγμένα του πρώην «γαλάζιου» και νυν ανεξάρτητου βουλευτή Γρεβενών, επιβεβαιώνουν αυτά για τα οποία φώναζαν επί χρόνια. Ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε ένα «πλιάτσικο» στα ταμεία του κράτους και των κρατικών επιχειρήσεων, που δεν έχει προηγούμενο.
Οι απευθείας αναθέσεις των 7.5 δισεκατομμυρίων ευρώ, πιστεύουν ότι είναι ένα «φαγοπότι» ημετέρων. Στο οποίο συμμετέχουν και γνωρίζουν πολύ καλά ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που υπέγραψαν αυτές τις προμήθειες χωρίς διαγωνισμό, ακόμα και σε εταιρίες «φαντάσματα», που ιδρύθηκαν δύο ή τρεις ημέρες πριν τους ανατεθεί η προμήθεια και που εδρεύουν σε μπακάλικα.

«H υπόθεση του κου Πάτση αναδεικνύει όλη τη σαπίλα του καθεστώτος Μητσοτάκη, με την έννοια ότι φαίνεται ότι τα γνώριζαν όλα πριν από το 2019», τόνισε χθες ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, περιγράφοντας δημόσια τα όσα συζητούν ιδιωτικά τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η παραδοχή του Πάτση ότι όλοι στη Νέα Δημοκρατία γνώριζαν για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, προσφέρει απλόχερα στην Κουμουνδούρου τα επιχειρήματα που χρειάζονταν για να επιμείνει στη «γνώση» του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτά τα φαινόμενα.
Όπως, επίσης, και το γεγονός ότι ο τέως βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, προκειμένου να συντάξουν την απάντηση Πάτση προς τον Παύλο Πολάκη, που έφερε εκ νέου το θέμα στην επικαιρότητα.
Σύνδεση με υποκλοπές;
Με απλά λόγια, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία υπόθεση με πάρα πολλές «ουρές», η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή που φαίνεται. Μάλιστα, σημειώνουν, ότι ενδεχομένως η καθυστερημένη διαγραφή του κ. Πάτση από την Κοιν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss