Συσκευές που θα υποστηρίζουν iOS 16 – δείτε να θα το πάρει η συσκευή σ

Η Apple δεν ανακοίνωσε ποια τηλέφωνα θα τρέχουν το iOS 16 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC, αλλά η σελίδα προεπισκόπησης του iOS 16 (ανοίγει σε νέα καρτέλα) στον ιστότοπο της Apple αναφέρει όλα τα μοντέλα που υποστηρίζονται. Και αν έχετε ένα iPhone 7, μπορεί να είστε μπροστά σε μια μεγάλη απογοήτευση.

Η Apple λέει ότι οι συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 16 περιλαμβάνουν το iPhone 8 και νεότερες εκδόσεις — έτσι βασικά, οποιοδήποτε τηλέφωνο της Apple κυκλοφόρησε από το φθινόπωρο του 2017. Αυτό περιλαμβάνει το iPhone X, το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, καθώς και το iPhone SE δεύτερης γενιάς, το οποίο έφτασε το 2020.
Αφήνει όμως εκτός το iPhone 7, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα από το iPhone 8. Κατά μία έννοια, αυτό είναι έκπληξη καθώς το iPhone 7 δεν είχε συμπεριληφθεί στη φημολογούμενη λίστα συσκευών που δεν θα λάβουν συμβατότητα με iOS 16 πριν από το WWDC. Και πάλι, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνουν 6 ετών αυτό το φθινόπωρο, τοποθετώντας τα στην εξωτερική άκρη της υποστήριξης λογισμικού της Apple.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple εγκαταλείπει την υποστήριξη για το αρχικό iPhone SE, το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus — παλαιότερα τηλέφωνα που είχαν όλα iOS 15. Το iPod touch δεν θα λάβει επίσης υποστήριξη για iOS 16, κά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss