Σύστημα εσωτερικών ραντάρ από τη Volvo Cars – FleetNews

Το πρώτο στον κόσμο σύστημα εσωτερικών ραντάρ από τη Volvo Cars μας βοηθά να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν ξεχάσαμε κανέναν φεύγοντας από το αυτοκίνητο.
Μία νέα λειτουργία εσωτερικών ραντάρ που ανέπτυξαν οι μηχανικοί της Volvo Cars σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με όση ακρίβεια και ευαισθησία απαιτείται, ώστε να εντοπίζει τις ελάχιστες κινήσεις σε κλίμακα μικρότερη του χιλιοστού – όπως εκείνες ενός νηπίου που κοιμάται. Είναι η πρώτη τέτοια λειτουργία που καλύπτει ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του πορτμπαγκάζ.

Το νέο σύστημα ραντάρ που παρουσιάστηκε μόλις από την εταιρεία, θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, Volvo EX90. Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση μίας τραγωδίας που αποδείχτηκε σκληρή πραγματικότητα για πάρα πολλές οικογένειες.
Οι στατιστικές της κυβέρνησης των ΗΠΑ δείχνουν ότι από το 1998 περισσότερα από 900 παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες πέθαναν, έχοντας ξεχαστεί μέσα σε αυτοκίνητα που ανέπτυξαν υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό ότι η πλειονότητα των θανάτων αυτού του είδους συμβαίνει επειδή κάποιοι ξεχνούν ότι το παιδί τους βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.
Το νέο σύστημα εσωτερικών ραντάρ θα διατεθεί αρχικά, όπου η νομοθεσία το επιτρέπει, ως στάνταρ εξοπλισμός στο Volvo EX90 που θα αποκαλυφθεί στις 9 Νοεμβρίου. Η λειτουργία θα περιλαμβάνεται επίσης σε άλλα προσεχή μοντέλα Volvo.
Τεχνολογία που μας υποστηρίζει
Με αισθητήρες ενσωματωμένους στην κονσόλα οροφής, στα φώτα ανάγνωσης και στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, το νέο σύστημα είναι το πρώτο που μπορεί να ανιχνεύσει κίνηση σε κλίμακα μικρότερη του χιλιοστού, σε ολόκληρο το εσωτερικό του οχήματος.
Για να καλυφθεί το εσωτερικό σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος και να εντοπίζε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss