Tι αλλάζει φέτος στον τρόπο που φοράμε το blazer;

Ήρθε η εποχή να βγάλεις το αγαπημένο σου σακάκι από την ντουλάπα.

Δεν ξέρουμε αν το «Annie Hall» (1977) είναι η αγαπημένη ταινία του σκηνοθέτη της, Woody Allen, αλλά είναι σίγουρα η δική μας. Το ανδρόγυνο στυλ της Deane Keaton είναι πηγή έμπνευσης μέχρι και σήμερα για μία mannish εμφάνιση με δυναμικό, «αστικό» χαρακτήρα. Σακάκια, loose παντελόνια, πουκάμισα με μανσέτες και κολάρο και φυσικά φαρδιά σακάκια, ήταν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της πρωταγωνίστριας και με φόντο τη Νέα Υόρκη όρισαν πριν από 40 χρόνια τις βασικές αρχές του power dressing με κεντρικό πρωταγωνιστή τo blazer.

Είτε είσαι όμως σινεφίλ, είτε όχι, τα δημοφιλή αυτά σακάκια σε φαρδιά γραμμή και basic απόχρωση, που φορούσε η κινηματογραφική «Αnnie», τα έχεις δει και πιθανότατα τα έχει ήδη φορέσει. Και φέτος, μία σεζόν επαναπροσδιορισμού για τη μόδα για τις βασικές αρχές και τις αξίες της, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα «δεις» πάλι με φρέσκια, ανανεωμένη ματιά.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα τέσσερα up to date, στυλιστικά tips για να φορέσεις το δικό σου blazer με στυλάτο, άνετο και σύγχρονο τρόπο και αυτό το φθινόπωρο. Μπορείς όλα να τα υιοθετήσεις με fashion items που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και αν έχεις και χρόνο τσέκαρε και την ταινία. Είναι διαχρονικά επίκαιρη σαν τα αγαπημένα μας σακάκια…
Δες επίσης: #LFW: O Οίκος Coach παρουσίασε μία multi culti συλλογή με τη βοήθεια των διάσημων «οπαδών» του

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss