Tι να φορέσεις για να είσαι στυλάτη στα γενέθλιά σου, όπου και αν πας ό,τι και αν κάνεις (video)

Η κόρη του Jude Law και γνωστό μοντέλο, Iris Law, μας προτείνει τα πιο chic σύνολα.

H Iris Law ήταν το επόμενο μοντέλο που έλαβε μέρος στο «Fashion Challenge» του Net-a-Porter. H δική της στυλιστική δοκιμασία είχε τίτλο «τι να φορέσεις αν πρόκειται να κάνεις surprise party σε κολλητό φίλο» αλλά επειδή, όπως θα δεις και στο παρακάτω video, οι προτάσεις της ήταν αρκετά extravagant για μία απλή καλεσμένη, εμείς τις «μεταφέρουμε» στο άτομο που έχει γενέθλια και σου δείχνουμε τι μπορείς να φορέσεις αν εσύ είσαι η εορτάζουσα.

Η Iris έπαιξε με βασικούς χρωματικούς συνδυασμούς και στα τρία σύνολα που παρουσίασε (μπεζ με μαύρο, λευκό με μαύρο και λευκό με μπλε denim) αποδεικνύοντας ότι η υψηλή αισθητική και η φινέτσα δεν χρειάζονται loud prints για να «εκδηλωθούν». Στην πρώτη της εμφάνιση διάλεξε ένα σοφιστικέ μεταξωτό πουκάμισο με μία mini, δερμάτινη φούστα και έκανε πιο νεανικό το τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας χρυσά, oversized σκουλαρίκια και μπότες μέχρι το γόνατο.

Για το δεύτερο look της διάλεξε ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν, την denim βερμούδα και τη συνδύασε με ένα εντυπωσιακό λευκό πλεκτό και ένα ζευγάρι classy ψηλοτάκουνα. Στην τρίτη της πρόταση η Iris Law θα φανεί πιο fashionable και θα δείξει έναν κατά βάση athleisure συνδυασμό με crop δερμάτινο παντελόνι, φούτερ, bucket hat και ψηλοτάκουνα. Πάτησε το play και σκέψου εσύ ποιο στυλ γυναίκας είσαι, την ημέρα των γενεθλίων σου αλλά και όλες τις άλλες μέρες του χρόνου. Καλή Προβολή!
Δες επίσης: Η Kim Kardashian φτιάχνει προστατευτικές μάσκες και αξίζει να τις δεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss