Τ.Φάλκο: Σάλος με την Ισπανίδα Καρντάσιαν – Είδε σε βίντεο τον αρραβωνιαστικό της να φιλάει μια άλλη

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ισπανικής σόου μπιζ απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τα ισπανικά ΜΜΕ – Η Ταμάρα Φάλκο, ετεροφαλής αδελφή του Ενρίκε Ιγκλέσιας, η οποία θεωρείται η Κιμ Καρντάσιαν της χώρας ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατά από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και έγινε viral.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η Ταμάρα Φάλκ, ετεροθαλής αδερφή του ποπ σταρ Ενρίκε Ιγκλέσιας η οποία θεωρείται η Κιμ Καρντάσιαν της Ισπανίας καθώς «ακυρώνει τον αρραβώνα της» μετά το βίντεο που διέρρευσε με τον αρραβωνιαστικό της «φιλάει μια άλλη γυναίκα».
Μάλιστα το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι που πρωταγωνιστεί το ζευγάρι στο Netflix.

Η Ταμάρα θεωρείται τόσο διάσημη στη χώρα της όσο και influencer κιμ Καρντάσια – και το πρόσφατο… δράμα που ζει έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε ολόκληρη τη χώρα καθώς έμαθε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε λίγες μέρες μετά την κοινοποίηση του αρραβώνα τους.

Ο αριστοκρατικής καταγωγής ετεροθαλής αδερφή του τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλεσιας, ανακάλυψε τις απιστίες του Íñigo Onieva μετά από ένα βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και στο οποίο ο άνδρας φιλούσε μια άλλη γυναίκα στο φεστιβάλ Burning Man στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι.

Το πρώην ζευγάρι.

Μετά το δημόσιο σκάνδαλο, η 40χρονη Ταμάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επενδυτή αρραβωνιαστικό της, διέγραψε την ανάρτηση των αρραβώνων της στο Instagram, την οποία μοιράστηκε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη, και σταμάτησε να ακολουθεί τον 33χρονο Íñigo.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss