Τα 12 καλύτερα trailer του 2017 (Μέρος πρώτο)

Το 2016 αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη χρονιά όλων των εποχών για το Hollywood, με εισιτήρια που απέφεραν μόνο στην Αμερική πάνω απο $10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως βέβαια σε κάθε περίπτωση το (και εισπρακτικό) θέαμα δεν συνδιάζεται πάντα με την ανάλογη ποιότητα.Για να δούμε όμως τι μάς επιφυλάσει το “σωτήριο”(?) κινηματογραφικό 2017 μέχρι στιγμής.

Με μια γρήγορη αναζήτηση θα δούμε οτι και πάλι comic, sci-fi και sequels μονοπωλούν το ενδιαφέρον.Ανάμεσα τους όμως υπάρχει το -ύστερα απο 35 χρόνια αναμονής- sequel του Blade Runner και η πρώτη πολεμική ταινία του Christopher Nolan με τον τίτλο Dunkirk.

Χωρίς σειρά προβολής στούς κινηματογράφους, απολάυστε το πρώτο μέρος απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2017….

Wonder Woman

Με την DC να ψάχνει την επιτυχία που θα την κάνει επιτέλους ανταγωνιστική στο αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Marvel, θα επιστρατέψει το γυναικείο άγγιγμα της Wonder Woman την πριγκίπισσα των Αμαζόνων που είναι γνωστή στην πατρίδα της ως Princess Diana of Themyscira,με τις υπερφυσικές της δυνάμεις και εξαιρετικές της ικανότητες στη μάχη.Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Wonder Woman βρίσκεται η Gal Gadot,ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris PineRobin Wright και David Thewlis.

Logan

Στο προσεχές μέλλον, ο γηρασμένος Wolverine και ο Professor X θα πρεπεί να προστατέψουν μια νεαρή κλώνο του Wolverine, απο τα κακόβουλα σχέδια του Nathanial Essex.

Με σκοτεινό και δραματικό τόνο μας αποχαιρετάει ο Hugh Jackman, στόν πιο αναγνωρίσιμο ρόλο της κινηματογραφικής του καριέρας.Μαζί του επίσης ο Patrick Stewart , ενώ τον ρόλο του κακού Donald Pierce, παίζει ο Boyd Holbrook.

Spider-Man: Homecoming

Με την υπόθεση να παραμένει μυστική και με μέντορα το Tony/Iron Man/Stark,o Spiderman επιστρέφει σε ένα δεύτερο reboot,αυτή την φορά με τις ευλογίες & την καθοδήγηση της Marvel.

Στο ρόλο του Peter Parker/Spider-Man βρίσκεται ο 20χρονος Tom Holland  ενώ στο ρόλο του The Vulture,ο Michael Keaton.

THE FATE OF THE FURIOUS

Απο τις ακτές της Κούβας και τους δρόμους της Νέας Υόρκης, στις παγωμένες πεδιάδες της Θάλασσας του Barents, η ελίτ ομάδα μας θα διασχίσει την υφήλιο για να σταματήσει έναν αναρχικό που θέλει να προκαλέσει το χάος στον κόσμο και να φέρει πίσω τον άνθρωπο που τους έκανε οικογένεια.

Στήν όγδοη συνέχεια του, στο κουρασμένο, πλέον, αλλά με πολύ υψηλές εισπράξεις franchise ξαναβρίσκουμε τούς Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Eva Mendes, Kurt Russell, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, να έρχονται αντιμέτωποι με την Charlize Theron.

Alien: Covenant

Ο Sir Ridley Scott, “χτυπά” μέσα στο 2017 με δύο ταινίες.Απο την θέση του σκηνοθέτη μας φέρνει το δεύτερο μέρος (της prequel τριλογίας (?)) που ξεκίνησε με το (χλιαρό) Prometheus και που συνδέεται άμεσα με την ταινία του 1979.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του συνθετικού και μοναδικού επιζών την καταδικασμένης αποστολής Prometheus, David, επιστρέφει ο Michael Fassbender, ενώ μαζί του εμφανίζονται οι, Noomi Rapace και Billy Crudup.

Blade Runner 2049

Τριανταπέντε χρόνια μετά απο την κυκλοφορία της, με τον Ridley Scott στην θέση του παραγωγού αυτή την φορά, επιστρέφει στίς αίθουσες.Με το πιο hot όνομα αυτή την στιγμή στήν σκηνοθεσία, τον Denis Villeneuve (Arrival) , τον Harrison Ford να επιστρέφει στο ρόλο του Rick Deckard και με τον Ryan Gosling, ως αστυνομικό K, ο οποίος τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, ως νέος blade runner, ξεθάβει ένα πολυετές μυστικό, τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στο χάος την κοινωνία που είδη παραπαίει.Μεγάλες προσδοκίες για ένα φίλμ, ορισμός του cult!

KONG: SKULL ISLAND

Με λίγο διαφορετική πλοκή, με ένα all-star cast και μετά απο παραπάνω,απο μία δεκαετία, απο την ταινία του Peter Jackson, ο μυθικός γορίλλας επιστρέφει, όταν μια ομάδα εξερευνητών σχηματίζεται για να εξερευνήσει ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού, το οποίο αποτελεί το καταφύγιο του.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Toby Kebbell και ο John Goodman.

GHOST IN A SHELL

Βασισμένο στο comic του Masamune Shirow, οπτικά εφέ απο την Weta Digital (Lord of the Rings, Avatar) και την Scarlett Johansson στόν πρωταγωνιστικό ρόλο της Major Motoko Kusanagi, η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς manga.

https://www.youtube.com/watch?v=hxeR9Nu0nQs

GUARDIANS OF THE GALAXY Vol. 2

Το ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’ συνεχίζει τις περιπέτειες της ομάδας, καθώς ταξιδεύουν στην άκρη του σύμπαντος.

Με την σκηνοθεσία να ανήκει και πάλι στόν James Gunn, το πλούσιο cast, με τούς “παλιούς” Chris PrattZoe SaldanaDave Bautista,Vin Diesel, και Bradley Cooper, αλλά και δύο νέες “μυστικές” προσθήκες των Kurt Russell και Sylvester Stallone, η συνέχεια προβλέπεται συναρπάστική.

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

Δύο είδη σε πόλεμο. Το ένα με σάρκα. Το άλλο από μέταλλο, μας αφηγείται ο Sir Antony Hopkins.Με την υπόθεση να μην έχει εντελώς  αποκαλυφθεί,με τα πρώτα βέβαια hint να έχουν πέσει και περιλαμβάνουν τον Unicorn και τον Optimus Prime να είναι φυλακισμένος του Dark Energon, η πέμπτη συνέχεια του francaise, πάντα σε σκηνοθεσία του Michael Bay προβλέπεται συναρπαστική.Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρα Χάντοκ, Άντονι Χόπκινς, Τζος Ντιχαμέλ, Σαντιάγκο Καμπρέρα.

WAR FOR THE PLANET OF THE APES

Η τρίτη ταινία του franchise αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο επιτυχημένο στύλ που το έκανε να ξεχωρίσει και να αποκτήσει τον χαρακτηρισμό του ποιοτικού blockbuster.Σκηνοθεσία και πάλι Matt Reeves,στό ρόλο του Ceasar επιστρέφει και πάλι ο Andy Serkis ενώ η νέα προσθήκη ανήκει στόν Woody Harelson και στόν ρόλο του Συνταγματάρχη.

DUNKIRK

Στήν πρώτη πολεμική του ταινία, ο Christopher Nolan
μας αφηγείται την Επιχείρηση Dynamo, την πολύ δύσκολη και ηρωική επιχείρηση διάσωσης της Βρετανικής Αποστολής B.E.F. και άλλων συμμαχικών δυνάμεων απο το Γαλλικό λιμάνι του Dunkirk, που εξελίχθηκε στο διάστημα μεταξύ του Μαϊου και του Ιουνίου του 1940.

Με ένα all-star cast που αποτελείται απο τούς, Tom HardyMark RylanceKenneth BranaghCillian Murphy, James D’Arcy και με τήν υπέροχη (όπως πάντα) μουσική του Hans Zimmer,ίσως ήρθε η στιγμή για το πρώτο Oscar του Nolan.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss