Τα 3 Top χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2022-2023 | ediva.gr

]]>

Κάθε χρόνο, λίγο πριν μπει ο χειμώνας, οι περισσότερες από εμάς σκεφτόμαστε πώς θα ανανεωθούμε για τη νέα χρονιά και τι αλλαγές θα κάνουμε. Και συνήθως, όταν μιλάμε για αλλαγές, πρώτα από όλα σκεφτόμαστε τα μαλλιά μας. Ποιες είναι, όμως, οι τάσεις για φέτος; Αυτό θα το μάθεις, παρακάτω. Δες τα top χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2022-2023 και πάρε ιδέες για το νέο σου look!
Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2022-2023;
1. Χάλκινο
*/
]]>

Το χάλκινο είναι ένα διαχρονικό χρώμα, που λίγο ή πολύ, θα μείνει της μόδας. Ωστόσο,  το χειμώνα 2022-2023 θα δεις πολλές διαφορετικές εκδοχές του χάλκινου, που θα σου αρέσουν πολύ. Είναι ένα φλογερό χρώμα, πολύ σέξι, που, όμως, δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Για αυτό, ρώτα έναν ειδικό πριν κάνεις οτιδήποτε. Εάν, όμως, έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα ή φακίδες, τότε σίγουρα θα σου ταιριάξει άψογα.
Δες επίσης: 6 Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2022
2. Ξανθό σε κρεμ αποχρώσεις
*/
]]>

Το ξανθό ήταν, είναι και θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα μαλλιών, που μπορείς να κάνεις αμέτρητα πράγματα, ώστε να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, εάν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτή τη χρονιά, τότε ένα ξανθό σε κρεμ αποχρώσεις είναι ό,τι χρειάζεσαι. Είναι ένα χρώμα, που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο γλυκιά, αλλά και πολύ stylish. Συμβουλεύσου την κομμώτρια σου, ώστε να σου προτείνει τη σωστή απόχρωση, ώστε να βγούνε υπέροχα.

]]>

Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη
3. Σκούρο καστανό-Χρώματα μαλλιών για το χειμώνα 2022-2023
*/
]]>

Δες επίσης: 5 Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!
Φέτος, ένα ακόμη πολύ in fashion χρώμα είναι το απλούστατο σκούρο καστανό. Σε μερικούς μπορεί να φαίνεται πολύ αδιάφορο. Ωστόσο, εάν βρεις τις σωστές αποχρώσεις, μπορείς να πετύχεις ένα τρομερό αποτέλεσμα. Από την άλλη, εάν θέλεις να αλλάξεις τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σου και να τα σκουρύνεις, τότε το σκούρο καστανό είναι η τέλεια επιλογή, για να μην πας στο μαύρο χρώμα. Τη σωστή απόχρωση θα τη βρεις ανάλογα με τους τόνους της επιδερμίδας σου και τι σου ταιριάζει.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss