Τα 4 ζώδια που είναι ντροπαλά με αυτόν που τους αρέσει | ediva.gr

]]>

Πόσες φορές μας έχει τύχει να θέλουμε κάποιον, αλλά να μην ξέρουμε αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο; Τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα όταν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που δεν είναι απαραίτητα και το πιο εκδηλωτικό. Όταν μιλάμε για ζώδια, ένα πράγμα είναι σίγουρο -πως κάποιοι φίλοι του ζωδιακού σίγουρα πιο ντροπαλοί σε ζητήματα φλερτ από άλλους. Εκεί, δηλαδή που τους βλέπεις να είναι ανοιχτοί και κοινωνικοί με μια παρέα φίλων, θα καταπιούν την γλώσσα τους και θα κάνουν πίσω όταν έχουν να κάνουν με κάποιον που τους αρέσει.
Αν αυτή η κατάσταση σου ακούγεται γνώριμη συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιά είναι τα 4 ζώδια που είναι ντροπαλά με αυτόν που τους αρέσει!
Ποιά ζώδια είναι ντροπαλά με το άτομο που τους αρέσει;
Καρκίνος
Τίποτα δεν είναι πιο αποκαρδιωτικό για ένα ευαίσθητο καρκινάκι, από το να μην βρίσκει ανταπόκριση όταν του αρέσει κάποιος. Η απόρριψη είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του Καρκίνου, που είναι γεμάτος με ανασφάλειες. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να μην τη γευτεί, θα κλειστεί στο καβούκι του και δεν θα κάνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Η επαφή στην πραγματική ζωή, δεν είναι το φόρτε του Καρκίνου. Οπότε, αν θέλεις να δεις αν του αρέσει πρόσεξε την συμπεριφορά του στα social media. Παρατηρήσεις αν το μικρό μας καβουράκι ποτέ δεν παραλείπει να σου κάνει like ή και να απαντάει στα story σου. Αν ναι, τότε θεώρησέ το καλό σημάδι!
Δες επίσης: Σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του
Παρθένος
Ο από την φύση του τελειομανής Παρθένος, δεν είναι και ο πιο ειδικός σε θέματα φλερτ. Ως το πιο επικριτικό ζώδιο, όταν του αρέσει κάποιος μάλλον θα στρέψει όλη του την διάθεση για σχολιασμό στον εαυτό του. Όταν βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον με κάποιον που τον κάνει να νιώθει συναισθηματικά ευάλωτος, θα πανικοβληθεί και θα κλειστεί στον εαυτό του. Ο τρόπος ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss