Τα 5 steps που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις το τέλειο sleek bun

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που κυριαρχεί στα κόκκινα χαλιά, στις πασαρέλες και στα social media αυτό είναι ο λείος κότσος. Ναι, αυτό το cool-girl χτένισμα έχει αποκτήσει δυναμική θέση και βρίσκεται πρώτο στις επιλογές των beautystas.
Μάλιστα, με την άνοδο του beauty trend, «clean girl», φαίνεται ότι ο super κομψός κότσος είναι παντού αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι supermodels όπως η Bella Hadid και η Jourdan Dunn ή η Hailey Bieber επιλέγουν συχνά το εν λόγω χτένισμα για τις εμφανίσεις τους
Και ενώ νομίζουμε για να πετύχουμε το τέλειο slicked bun, χρειάζεται πολύ κόπος και προσπάθεια, στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πολύ απλό και εύκολα χτένισμα και πέρα από την κομψότητά του, ίσως αυτός είναι και ένα από τους λόγους που είναι ένα τόσο δημοφιλές hairlook για όλες τις περιστάσεις.
Και το καλύτερο; Συχνά φαίνεται άψογο τόσο στα μαλλιά της δεύτερης ημέρας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή δεν έχουμε χρόνο για λούσιμο, όσο και στα φρεσκοπλυμένα μαλλιά με τα κατάλληλα προϊόντα και τα σωστά steps.

1ο Βήμα
Για τέλεια λείανση, ξεκινάμε με καθαρά μαλλιά και στεγνώνουμε με ένα ελαφρύ προϊόν για ευέλικτο κράτημα. Αυτό θα βοηθήσει στο να χαρίσουμε στα μαλλιά μας περισσότερο κράτημα και υφή χωρίς να τα βαρύνουμε.
2ο Βήμα
Μόλις τα στεγνώσουμε, χωρίζουμε τα μαλλιά μας στο κέντρο και ψεκάζουμε με ένα θερμοπροστατευτικό spray σε μικρά τμήματα για να εξαλείψετε το φριζάρισμα και να δημιουργήσετε ένα πιο καθαρό λείο φινίρισμα. Στη συνέχεια ισιώνουμε τα μαλλιά μας με μια πρέσα και εστιάζουμε ιδιαίτερα στις περιοχές γύρω από τη γραμμή των μαλλιών.
3ο Βήμα
«Μόλις ισιώσουμε τα μαλλιά μας και κρυώσουν, απλώνουμε το λάδι γι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss