Τα 6 σημάδια της απιστίας που δεν φαντάστηκες

Είσαι γυναίκα και νομίζεις πως είναι εύκολο να καταλάβεις αν ο άντρας σου σε απατά. Υπάρχουν όμως 9 σημάδια, τα οποία ενώ τα θεωρείς πολύ θετικά για τα σχέση σας, μπορούν να είναι αποδεικτικά απάτης

1. Οι περισσότεροι άντρες είναι ακόμα ερωτευμένοι με τις γυναίκες τους όταν τις απατούν
Οι άντρες που απατούν δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι πια με τις γυναίκες τους. Απλά δεν είναι ικανοποιημένοι με το πώς είναι η σχέση τους τη δεδομένη στιγμή. “Η απιστία συνήθως συμβαίνει στη φάση της συντροφικής αγάπης, όταν τα ζευγάρια έχουν τακτοποιηθεί, έχουν κάνει παιδιά και γενικά όταν έχει σταθεροποιηθεί η ζωή που έχουν χτίσει μαζί”, λέει η ψυχολόγος Άντρα Μπρος.

2. Οι άντρες συνήθως απατούν με γυναίκες που γνωρίζουν
Δεν θα σας απατήσουν με τυχαίες γυναίκες που γνώρισαν στο μπαρ. Η ειδικός γάμων Μέρι Τζο Ραπίνι εξηγεί: “Πολλές από εμάς νομίζουμε ότι οι γυναίκες με τις οποίες μας απατούν δεν είναι σοβαρές. Μέγα λάθος. Οι σχέσεις πρώτα είναι φιλικές και μετά γίνονται ερωτικές”.

3. Οι άντρες απατούν για να σώσουν τους γάμους τους
“Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, για αυτό βγαίνουν έξω για να καλύψουν τις τρύπες”, λέει η οικογενειακή σύμβουλος Σούζαν Μάντελ. Οι άντρες τα θέλουν όλα και έχουν την λανθασμένη άποψη ότι κάποια άλλη γυναίκα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα θέματα του γάμου τους. Μετά, συνεχίζουν τη ζωή μαζί με τη γυναίκα – και την ερωμένη τους – χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αληθινά προβλήματα.

4. Οι άντρες μισούν τους εαυτούς τους αφού απιστήσουν
Οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας εκείνους που απατούν ως άντρες χωρίς ηθικούς φραγμούς – εντάξει, μπορεί να τους άρεσε αυτό που έκαναν, αλλά είναι σίγουρο ότι λίγο καιρό μετά θα νιώσουν άσχημα για την απιστία τους. “Αν αφήσει τον εγωισμό του στην άκρη, θα νιώσει σαν σκουπίδι”, λέει ο ειδικός σχέσεων Τσαρλς Ορλάντο. “Στην τελική, προδίδει τον άνθρωπο για τον οποίο υποτίθεται ότι νοιάζεται και το παίρνει κατάκαρδα”. Όταν απατάμε, μερικές φορές αισθανόμαστε ότι αποτύχαμε σαν άντρες.

5. Οι άντρες έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ με τη γυναίκα τους όταν ξεκινούν να την απατούν
“Όταν ένας άντρας ξεκινήσει την απιστία, γίνεται σεξουαλικά υπερδραστήριος”, λέει η Ραπίνι. “Οι ορμές του έχουν ξυπνήσει και η γυναίκα του είναι ακόμα εκείνη με την οποία νιώθει τελείως άνετα σε αυτόν τον τομέα. Αν παρατηρήσετε μία αλλαγή στη διάθεσή του για σεξ, ίσως να πρέπει να ανησυχήσετε. Όταν η εξωσυζυγική του σχέση σταθεροποιηθεί, ίσως να αρχίσει να απομακρύνεται ξανά”.

6. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις μπορεί και να φτιάξουν το γάμο                                       Τελικά η απιστία καταστρέφει ένα γάμο; Όχι πάντα. Παρόλο που μία νέα σχέση μπορεί να είναι πράγματι συναρπαστική “μπορεί να αναζωπυρώσει το γάμο”, λέει ο Ορλάντο. “Οι άντρες συνειδητοποιούν με ποιον θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής και ότι η νέα τους σχέση δεν είναι τόσο τέλεια όσο περίμεναν”. Αλλά να το σκεφτείς και δεύτερη φορά προτού γυρίσεις σε κάποιον που σε απάτησε. “Η απιστία δείχνει πόσο μικρό αυτοέλεγχο έχει κάποιος”, συνεχίζει ο Ορλάντο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss