Τα 7 καλύτερα αντηλιακά προσώπου για όλες τις ανάγκες | ediva.gr

]]>

Τα αντηλιακά προσώπου είναι απαραίτητο καλοκαιρινό -και όχι μόνο- προϊόν ομορφιάς. Ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι αναγκαία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι που δίνουμε την πρέπουσα σημασία, ώστε να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα. Ευτυχώς στην αγορά υπάρχουν επιλογές για να καλύψουν μια ευρεία γκάμα αναγκών του δέρματος. Από λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής, ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, αλλά και αυτά που έχουν ψάχνουν τις αντιγηραντικές ιδιότητες στην κρέμα τους.
Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες προσώπου για το καλοκαίρι!

Αντηλιακή κρέμα για λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής

Ένας πολύ συχνός τύπος επιδερμίδας είναι φυσικά το λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής. Ειδικά το καλοκαίρι, η ζέστη εντείνει ακόμα περισσότερο τη λιπαρότητα και την εμφάνιση σπυριών. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, έχουν ανάγκη από ένα αντηλιακό με μη λιπαρή σύνθεση και σμηγματορρυθμιστική ικανότητα. Και φυσικά ποιος άλλος θα έδινε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα πέρα από τη Frezyderm; Το sun screen anti-seb spray με δείκτη προστασίας Spf30 προσφέρει αντιακνεϊκή, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη φωτογήρανση και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.
Μπορείς να το αποκτήσεις με -43% έκπτωση εδώ!
Αντηλιακά προσώπου με αντιγηραντική δράση

Ψάχνοντας την ιδανική αντηλιακή κρέμα, δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να δώσουμε βάση και στην αντιγήρανση. Αν θέλεις, λοιπόν, να συνδυάσεις υψηλή προστασία από τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss