Τα αγαπημένα γυναικεία αρώματα των celebrities | ediva.gr

]]>

Η επιλογή αρώματος είναι πολύ σημαντική, καθώς ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό γούστο. Επίσης, είναι σαφές ότι δεν ταιριάζουν όλες οι μυρωδιές σε όλους το ίδιο. Γι’ αυτό και πριν καταλήξουμε σε κάποιο άρωμα, συνήθως έχουμε δοκιμάσει πολλά ακόμα. Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που βρίσκουν το άρωμα-υπογραφή τους και δεν το αλλάζουν ποτέ και άλλες που τους αρέσει να πειραματίζονται περισσότερο. Αν ψάχνεις έμπνευση για την επόμενη αγορά σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αγαπημένα αρώματα των celebrities. Μάθε τι φοράνε τα μεγαλύτερα fashion icons του πλανήτη και πού μπορείς να βρεις τις αγαπημένες τους κολόνιες.
Κολόνιες που προτιμούν οι διάσημες!

Meghan Markle, Jo Malone Wild Bluebell

Η επαναστάτρια Δούκισσα του Sussex επιλέγει Jo Malone για τις εμφανίσεις της και καταφέρνει πάντα να ξεχωρίσει. Το λουλουδάτο Wild Bluebell συνδυάζει τις δροσιστικές νότες των λουλουδιών με την πουδρένια φρεσκάδα που βρίσκουμε στις νότες βάσης. Αν ψάχνεις για μια σικάτη και διακριτική επιλογή, η οποία ξεχωρίζει για την καθαρότητά της, αυτό είναι το άρωμά σου.
Μπορείς να το βρεις εδώ!
Gisele Bündchen, YSL Opium Eau De Parfum

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα top models, το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία στις πασαρέλες δε θα μπορούσε να φοράει ένα μη εμβληματικό άρωμα. Η Βραζιλιάνα καλλονή επιλέγει το Opium Eau de Parfum του οίκου Yves Saint Laurent. Πρόκειται για ένα ανατολίτικο πικάντικο άρωμα, το οποίο απευθύνεται σε κάθε μοιραία γυναίκα που αναζητά μία σέξι και προκλητική κολόνια.

Μπορείς να αποκτήσεις το άρωμα με -35% έκπτωση εδώ!
Kate Bosworth, Byredo Gypsy Water

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τις πάντα εκλεπτυσμένες στιλιστικές της επιλογές. Φυσικά εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελεί ούτε η κολόνια της. Αυτό το niche ξυλώδες άρωμα θα σε τυλίξει σε ένα πέπλο φρεσκάδας. Με άρκευθο, πευκοβελόνες και σανδαλόξυλο στις νότες του, είναι σαφές ότι το Gypsy Water δίνει στη φύση πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις έστω και μία φορά αυτό το πραγματικά υπέροχο άρωμα. Μπορείς να το βρεις εδώ!
Δες επίσης: 5 Καλοκαιρινά Γυναικεία αρώματα για το 2022

]]>

Gigi Hadid, Tom Ford Velvet Orchid

Η Gigi Hadid, ένα από τα πιο επιδραστικά top models των τελευταίων ετών έχει υπάρξει μούσα πολλών οίκων μόδας και αρωμάτων. Ωστόσο, μία από τις αγαπημένες της κολόνιες είναι η Velvet Orchid του Tom Ford. Αυτό το γλυκό λουλουδένιο άρωμα με τις ξυλώδεις νότες έχει έναν γοητευτικό και μυστηριακό χαρακτήρα και θα σε κάνει να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.
Βρες το σε προσφορά εδώ!
Margot Robbie, Calvin Klein Deep Euphoria

Η ηθοποιός με την αφοπλιστική ομορφιά επιλέγει Calvin Klein για το άρωμά της και, συγκεκριμένα το Deep Euphoria. Πρόκειται για ένα ξυλώδες και ταυτόχρονα λουλουδάτο άρωμα, το οποίο έχει σε ισορροπία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss