Τα επαγγελματικά οχήματα της BYD στην Ελλάδα – FleetNews

Με εισαγωγέα την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η BYD προσφέρει τα επαγγελματικά της οχήματα στην Ελλάδα.
Η BYD, παρουσίασε δυο επαγγελματικά οχήματα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Ελλάδα, που περιλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή της γκάμα. Η BYD (Build Your Dreams) είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός με στόχο την αειφορία και το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η εταιρεία γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη και εξελίχθηκε σε μία παγκόσμια δύναμη, με σημαντική παρουσία στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας, των ηλεκτρονικών και των ηλεκτρικών σιδηροδρόμων μονής τροχιάς. Σήμερα, απασχολεί περίπου 290.000 εργαζόμενους, ανάμεσά τους 40.000 μηχανικούς σε 11 ερευνητικά κέντρα σε περισσότερα από 30 βιομηχανικά πάρκα, σε 6 ηπείρους. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Χονγκ-Κονγκ και της Σενζέν.

Στην Ευρώπη η BYD, με παρουσία άνω των 20 ετών, πρωταγωνιστεί στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, ενώ είναι πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων. Σήμερα, μόνο στην Ευρώπη τα αμιγώς ηλεκτρικά ή εξηλεκτρισμένα λεωφορεία της κινεζικής εταιρείας κυκλοφορούν σε περισσότερες από 23 χώρες και 100 μεγαλουπόλεις, με τα νούμερα αυτά να εκτοξεύονται σε περισσότερες από 70 χώρες και 400 μεγαλουπόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην ήπειρό μας, υπολογίζεται ότι ήδη κυκλοφορούν ή βρίσκονται σε στάδιο παραγγελίας περισσότερα από 2.600 ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD.
Η BYD Europe με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, λειτουργεί εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων στην Ουγγαρία. Ο εισαγωγέας των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων και λεωφορείων της …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss