Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus μπορούν να συνδεθούν με δορυφόρους

Χωρίς κάποια έκπληξη, η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 14 και 14 Plus, διατηρώντας μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του iPhone 13 – συμπεριλαμβανομένης της εγκοπής για την selfie κάμερα του τηλεφώνου καθώς και τους αισθητήρες Face ID.

Το iPhone 14 μοιάζει πολύ με το 13 με την πρώτη ματιά, με την ίδια επίπεδη οθόνη ενώ το mini μοντέλο αποτελεί παρελθόν, με την εταιρεία να παρουσιάζει ένα πιο «οικονομικό» μεγάλο μοντέλο.
Το iPhone 14 παραμένει για μια ακόμη χρονιά με οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το 14 Plus βρίσκεται στο άλλο άκρο με μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών. Το iPhone 14 Plus στη θεωρία προσφέρει την καλύτερη αυτονομία από κάθε άλλο iPhone, κάτι που οφείλεται σίγουρα και στο μεγάλο του μέγεθος. Επιβεβαιώνονται ακόμα και οι πληροφορίες για το SoC στο εσωτερικό του, αφού και τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να ενσωματώνου το περσινό chipset A15 Bionic – μια σημαντική αλλαγή για την Apple, η οποία συνήθως παρουσιάζει κάθε χρόνο έναν νέο επεξεργαστή που χρησιμοποιείται από ολόκληρη τη νέα σειρά iPhone. Η εταιρεία πάντως επισήμανε ότι το A15 Bionic προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις από όλα τα smartphones της αγοράς «ανεξαρτήτου κόστους» Σε ότι αφορά την κάμερα, υπάρχει μια υπερευρυγώνια και μια νέα κύρια κάμερα 12 megapixel με διάφραγμα f/1,5 και σταθεροποίηση με χρήση αισθητήρων. Η Apple ισχυρίζ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss