Τα iPhone αναμένεται να αρχίσουν να προβάλλουν περισσότερες διαφημίσεις στο εγγύς μέλλον

Η επιχείρηση προβολής διαφημίσεων σε ροές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να παραπαίει. Ωστόσο, η Apple εξακολουθεί να φέρεται να είναι πεπεισμένη ότι υπάρχουν χρήματα που πρέπει να γίνουν στον κλάδο. Ο Tim Cook αφιέρωσε χρόνο σε αυτό και διαφημίζοντας τις δυνατότητές του για έσοδα κατά τη διάρκεια του τελευταίου συνεδρίου επενδυτών της εταιρίας, ειδικά σε σύγκριση με άλλες αναδυόμενες ανησυχίες, όπως οι υπηρεσίες του ή οι φιλοδοξίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Επιπλέον, ο επικεφαλής διαφήμισης της Apple, Todd Teresi, φέρεται να στοχεύει τουλάχιστον να διπλασιάσει τα κέρδη αυτού του τμήματος (που επί του παρόντος υπολογίζονται σε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια) τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, οι διεπαφές χρήστη του κατασκευαστή θα πρέπει να αρχίσουν να εμφανίζουν περισσότερες διαφημίσεις, όπως αυτές που εμφανίζονται επί του παρόντος στη ροή Ειδήσεων του iOS. 
Ο ανταποκριτής τεχνολογίας του Bloomberg, Mark Gurman, ισχυρίζεται ότι αυτή η πρωτοβουλία θα ξεκινήσει με περισσότερες διαφημίσεις στο App Store. Επί του παρόντος, το marketplace έχει ήδη κάποιες. Ωστόσο, λέγεται ότι πολλαπλασιάζονται στην καρτέλα Σήμερα, καθώς και στις σελίδες για μεμονωμένες εφαρμογές τρίτων.

Επιπλέον, ο Gurman πιστεύει πλέον ότι οι Χάρτες της Apple θα ενημερωθούν για να αρχίσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις στη διεπαφή χρήστη αναζήτησης, καθώς και σε εφαρμογές περιεχομένου πρώτου κατασκευαστή, όπως τα Podcast. Επομένως, το iOS μπορεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss