Τα καλύτερα eye patches για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους | Vita.gr

The eyes, chica, they never lie. Γύρω και κάτω από τα μάτια σου, αποτυπώνεται όλη η κούραση της καθημερινότητας – είτε με τη μορφή λεπτών γραμμών και ρυτίδων, είτε με τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους που δύσκολα κρύβονται τελείως, ακόμη και με το μακιγιάζ.
Όμως λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα «eye patches». Εμποτισμένα με συμπυκνωμένα serum, τα προϊόντα που κατάφεραν να γίνουν (δικαίως) το απόλυτο beauty trend, προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και, ανάλογα με τη σύνθεσή τους, μπορούν να μειώσουν τους μαύρους κύκλους, να προσφέρουν ανόρθωση και λείανση των ρυτίδων, να ενισχύσουν τη λάμψη ή να μειώσουν τις «σακούλες». Και αν θέλεις, μπορείς να τα χρησιμοποιείς καθημερινά, πριν την εφαρμογή της κρέμας ματιών σου.
Δείτε επίσης: Επιθυμία για πρόχειρο φαγητό; Το μυστικό για να την μειώσετε
Πώς θα επιλέξεις τα καλύτερα ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά; Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας. Και για να είμαστε σίγουροι ότι θα τα βρούμε σε συμφέρουσες τιμές, τα αναζητήσαμε στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.
Για κορυφαία αποτελέσματα και ακόμη πιο ευχάριστη, δροσερή αίσθηση (καλοκαίρι είναι, εξάλλου), πριν τη χρήση μπορείς να τα τοποθετήσεις στο ψυγείο. Και έχε στο νου σου, ότι εκτός από την περιοχή κάτω από τα μάτια, μπορείς να τα εφαρμόσεις, ανάλογα και με τα συστατικά τους, και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως πάνω από τα μάτια, γύρω από το στόμα και στον λαιμό.
Δροσιά και ανανέωση από τη Σιβηρία
Η αγαπημένη μας Natura Siberica έχει λανσάρει eye patches εμποτισμένα με πολλές διαφορετικές συνθέσεις, καθεμιά από τις οποίες καλύπτει και διαφορετικές ανάγκες τις επιδερμίδας σου. Όλες τους, όμως, έχουν ένα κοινό: τη βάση Biome που συμβάλλει στη στήριξη του μικροβιώματος του δέρματός σου, χάρη στα μοναδικά ενεργά μεταβιοτικά (postbiotic) ζυμωμένα εκχυλίσματα βόρειου βατόμουρου και άγρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss