Τα κινητά Xiaomi που θα λάβουν την έκδοση MIUI 13.5

Έχει δημιουργηθεί μια λίστα κατάλληλων συσκευών Xiaomi για το MIUI 13.5 και περιλαμβάνει πάνω από 120 τηλέφωνα και tablet από τις επωνυμίες Xiaomi, Mi, Redmi και POCO. Ενώ δημοφιλείς σειρές όπως τα τηλέφωνα της σειράς Redmi 10 και τα τηλέφωνα Redmi Note 9 βρίσκονται στη σειρά για μια ενημέρωση MIUI 13.5. Όμως φαίνεται ότι έχει τελειώσει ο χρόνος για την οικογένεια Xiaomi Mi 9, την αρχική σειρά Redmi Note 8, ακόμη και το Redmi 9A με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Μια μεγάλη λίστα συσκευών που υποτίθεται ότι θα είναι κατάλληλες για ενημέρωση λογισμικού MIUI 13.5 συντάχθηκε από το Xiaomiui. Περιλαμβάνονται πάνω από 120 smartphone και tablet, με γνωστά μοντέλα όπως τα Xiaomi 12, Xiaomi Pad 5, Redmi K50, Redmi 9 Power και POCO X3 Pro να περιλαμβάνονται χωρίς έκπληξη στη λίστα κατάλληλων συσκευών MIUI 13.5.
Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, αν και οι κάτοχοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυτήν την κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη πόσο παλιά είναι μερικά από αυτά τα τηλέφωνα. Έτσι, δεν υπάρχει χώρος στη λίστα για την αρχική σειρά Redmi Note 8 από το 2019 (περιλαμβάνεται το ενημερωμένο μοντέλο Redmi Note 8 2021) και παραδόξως τα Redmi 9A, 9AT, 9i και 9C δεν θα λάβουν ενημέρωση MIUI 13.5 . Το Redmi 9A ήταν ένα από τα τηλέφωνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2021.

Το skin MIUI 13.5 θα εγκατασταθεί σε τηλέφωνα και tablet Xiaomi, Mi, Redmi και POCO που λειτουργούν τουλάχιστον με Android 12, επομένως αυτά με Android 11 ή παλαιότερα ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss