Τα μυστικά για απαλά και μεταξένια μαλλιά το φθινόπωρο – ELLE

Δεν ξέρουμε αν ανήκεις σε αυτούς που αναπολούν τις ημέρες του καλοκαιριού που πέρασε ή αν νιώθεις ενθουσιασμό για τις ημέρες του φθινοπώρου που είναι μπροστά μας. Όπως και να έχει σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσεις στη haircare ρουτίνα σου τη προσοχή που της αξίζει; Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι μετά ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα μαλλιά μας επιβαρύνονται, όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, μετά το τέλος των summer days, το φθινόπωρο πρέπει να ακολουθήσουμε τα κατάλληλα steps για τη haircare ρουτίνα μας. Είναι σαν να λέμε με λίγα λόγια η περίοδος επαναφοράς για τα μαλλιά μας, ο καιρός που θα τα θεραπεύσουμε από την φθορά που είχαν υποστεί το καλοκαίρι και θα τα προετοιμάσουμε για τους κρύους μήνες του χειμώνα που έρχονται.
Η φροντίδα του χρώματος δεν σταματά
Επειδή δεν βρισκόμαστε με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψουμε τα προϊόντα περιποίησης για το χρώμα. Ειδικά εάν έχουμε βαμμένα μαλλιά σε έντονες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο ή το χάλκινο, πρέπει να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για να διατηρήσουμε το χρώμα μας ζωντανό.
Σφραγίζουμε την υγρασία
Όταν περνάμε από εποχή σε εποχή υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα μαλλιά μας. Ακόμα και τα ζιβάγκο ή τα σκουφιά, καθώς έχουν τριβή με τα μαλλιά μας γίνεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητο φριζάρισμα και κατά συνέπεια σπάσιμο. Πως θα το αποφύγουμε αυτό; Απλώνουμε το αγαπημένο μας hair oil σε βρεγμένα μαλλιά πριν το styling, καθώς αυτό θα τα προστατεύσει και θα βοηθήσει στην κατα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss