Tα πιο μεγάλα κλισέ σε ταινίες πορνό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί η βιομηχανία του πορνό, να έχει τρελή έμπνευση και μπορεί να έχουμε δει πολλές αντίστοιχες παρωδίες για σειρές και ταινίες και τα συναφή, ωστόσο θα δείτε μερικά πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.

Παρακάτω θα δείτε από το OneMan ποια είναι τα πιο μεγάλα κλισέ που υπάρχουν σε ταινίες πορνό και φυσικά έχουν να κάνουν με τα επαγγέλματα, τις φαντασιώσεις αλλά και μερικά σημεία, που βρήκαμε και είναι τα εξής:
Tonight’s girlfriend
Το στόρι: Κάποιος μισθώνει μία πόρνη πολυτελείας να έρθει στο δωμάτιο του. Εκείνη τον χαιρετά, τον ρωτά τι του αρέσει και ύστερα περνάει κάνα 5λεπτο στο μπάνιο αλλάζοντας ρούχα για χάρη του. Α, ναι: Κάθε φορά μετράει τα χρήματα επιδεικτικά στον καθρέφτη και παίρνει τηλέφωνο έναν κάποιον τύπο να του πει ότι είναι όλα οκ.
Το ψέμα: Πέρα από το ότι υπάρχει μια κάμερα που την ακολουθεί σε όλη τη διαδικασία; Ειδικά στο μπάνιο, είναι τόσο μα τόσο fake που σε πιάνουν τα γέλια.
Casting Couch
Το στόρι: Ένας τύπος σε ένα γραφείο κάνει casting σε νεαρά κορίτσια τα οποία θέλουν να γίνει πορνοστάρ ή μοντέλα. Αλλά μάντεψε τι! Δεν είναι πραγματικός παραγωγός όπως του λέει ότι είναι. Οι κοπέλες γδύνονται και εκείνος τους λέει τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν στη δουλειά αυτή.
Το ψέμα: Το όλο setup με τους fake agents. Τώρα υπάρχει και female agent που στρατολογεί άντρες και γυναίκες. Έχουμε πάει σε άλλα επίπεδα.
Massage
Το στόρι: Κάποιος πάει σε κέντρο μασάζ και αντί να μείνουν μόνο στο μασάζ, η κοπέλα προσφέρεται να παρέχει κι άλλες υπηρεσίες.
Το ψέμα: Είναι όλα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss