Τα πρώτα reviews του God of War Ragnarok κάνουν λόγο για αριστούργημα

Η σειρά παιχνιδιών God of War πάντα έκανε αίσθηση σε κάθε γενιά της κονσόλας PlayStation, με το God of War που διατέθηκε τον Απρίλιο του 2018 για το PlayStation 4 να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των fans για το μακρόβιο franchise, οι οποίοι έπρεπε να περιμένουν τέσσερα χρόνια για ένα sequel.

Το God of War Ragnarök πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Αν και οι fans της σειράς θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα για να παίξουν το παιχνίδι, η άρση του εμπάργκο για την ανάρτηση των reviews online αναμφισβήτητα θα οδηγήσει τους περισσότερους -αν όχι όλους- στην αγορά του καθώς οι κριτικές είναι διθυραμβικές.
Οι κριτικές που έχουν μέχρι στιγμής δημοσιευτεί κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό τίτλο που ξεπερνάει σχεδόν σε όλα τα σημεία το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς.
Το God of War Ragnarok έλαβε βαθμολογία 10/10 από πολλά μέσα ενημέρωσης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες ορισμένων από τις γνωστότερες ιστοσελίδες για gaming:

IGN – 10/10
VGC – 5/5
Twinfinite – 10/10
Gamespot – 9/10

Οι κριτικοί έχουν επαινέσει πολλές πτυχές του God of War Ragnarök. Η αφήγηση/ιστορία φαίνεται να αποτελεί το αποκορύφωμα για σχεδόν κάθε reviewer, με το God of War Ragnarok να προσφέρει ένα συναρπαστικό φινάλε στο ταξίδι του Kratos στο σκανδιναβικό βασίλειο, καταφέρνοντας να ανταποκριθεί στις εξαιρετικές βάσεις που είχαν μπει με τον προηγούμενο τίτλο.
Το God of War Ragnarok σηματοδότησε την επιστροφή επίσης ορισμένων αγαπημέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss