Τα στιλάτα μαγιό που έχουν ξετρελάνει τα κορίτσια της μόδας

Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας στιλάτα μαγιό, με τα οποία θα ξεχωρίσετε στην παραλία.

Οι τάσεις στα μαγιό μοιάζουν ανεξάντλητες (και ενδεχομένως να είναι). Βέβαια, τα ίδια τα μαγιό δεν μοιάζουν ποτέ αρκετά και κάθε χρόνο, ο πειρασμός να προσθέσετε ένα ακόμη στιλ στην γκαρνταρόμπα σας αναδύεται ξανά. Ενα κλασικό μαύρο, ένα διαχρονικό λευκό που τονίζει το μαύρισμα, σίγουρα ένα ναυτικό ριγέ και γιατί όχι ένα εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο;

Στιλάτα μαγιό

Τα στιλ είναι άφθονα και το κάθε ένα δίνει διαφορετικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σας, συνδυάζεται διαφορετικά με τα παρεό σας ενώ κάποια μαγιό φοριούνται άνετα και σαν τοπ σε βραδινή έξοδο. Τα κορίτσια της μόδας αποθεώνουν φέτος ένα συγκεκριμένο στιλ μαγιό και ενισχύουν το look με vintage γυαλιά και ένα μεγάλο καπέλο.

Στιλάτα μαγιό: Άφθονα στιλ

Ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, είναι τα μαγιό με ιδιαίτερη υφή (τα crinkled ή γκοφρέ), τα μαγιό με πολλά straps σε έντονα χρώματα, τα λευκά (όπως κάθε χρόνο) και τα ρετρό φλοράλ.

Τα κορίτσια της μόδας αποθεώνουν φέτος το φλοράλ και τα brands εντάσσουν ζωηρά και παιχνιδιάρικα μαγιό με λουλούδια στις συλλογές τους.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε την πιο hot εκδοχή της τάσης, επενδύστε σε ρετρό φλοράλ -δηλαδή μαγιό με λουλούδια σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το πράσινο και ενισχύστε το look με vintage γυαλιά και ένα μεγάλο καπέλο.

Δείτε ποια είναι η τάση στα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι στο Bovary.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss