Τα τέσσερα ζώδια που παλεύουν να τη «βγάλουν καθαρή» μέσα στο 2022

Το 2022 είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά για εκείνα. Με το που μπήκε το νέο έτος, κατάλαβαν, από πρώτο χέρι, ότι οι δυσκολίες, οι αναποδιές και τα εμπόδια δεν θα έχουν τελειωμό. Υπομονή να έχουν για να… αντέχουν. Γιατί πού θα πάει; Θα γυρίσει ο τροχός. Και στην δική τους περίπτωση για να είμαστε ακριβείς, θα… αλλάξουν ζώδια οι “κακοί” πλανήτες και θα τους αφήσουν σε ησυχία αργά ή γρήγορα.

Ο Ζυγός ανήκει στα πλέον… χτυπημένα από τη μοίρα ζώδια. Και τι δεν έχει περάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ψυχούλα του το ξέρει πώς άντεξε και πώς την «πάλεψε» με τόσα πλανητικά χτυπήματα. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο έχουν ξεπεράσει πλέον τα δύσκολα και έχουν πάρει μια ανάσα, όμως το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να βασανίζεται.
Είναι αυτός ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που του έχει αλλάξει τον αδόξαστο. Του έχει φέρει τα πάνω κάτω και το έχει «χτυπήσει σαν το χταπόδι» στα βράχια, σαράντα φορές τουλάχιστον. Και δεν σταματά εκεί το πράγμα για το τρίτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο είναι στον πέμπτο οίκο του, πράγμα που σημαίνει ότι και στα ερωτικά τους οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, άσπρη μέρα δεν έχουν δει. Όλα όσα πάνε να γίνουν, στραβώνουν και δεν γίνονται ποτέ ή ακόμα χειρότερα, δεν υπάρχει φως ερωτικό στον ορίζοντα. Καμία προκοπή… Αν δεν φύγ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss