Τα τρία στάδια ζωής που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο

Τα τρία στάδια εξέλιξης κάθε ζωδίου και τι σημαίνει το καθένα

Αν και μερικοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν σε βάθος, είναι μια διαπιστωμένη αλήθεια ότι θα περάσουν διαφορετικές φάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Η μετάβαση αυτή από τη μια φάση ζωής σε μια άλλη και κατόπιν στην επόμενη, ουσιαστικά δείχνει τη δυνατότητα κάθε ατόμου να εξελίσσεται – αν και κάποιοι παγιδεύονται στα αρχικά στάδια και δεν μπορούν να προχωρήσουν πραγματικά στη ζωή τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.
Παρακάτω θα δούμε τα τρία διαφορετικά στάδια ζωής που περνά κάθε ζώδιο. Παρόλο που μερικά από αυτά μπορεί να σου φανούν κάπως περίεργα, έχουν να πουν πολλά για τα ζώδια στα οποία αναφέρονται. Ξεκινώντας να διαβάζεις, λάβε υπόψη τη φράση «όλοι πρέπει να περπατήσουμε για να μπορέσουμε να τρέξουμε» και θα μπεις πιο εύκολα στο πνεύμα της παρακάτω ανάλυσης.

Μάθε τα τρία στάδια της εξέλιξης κάθε ζωδίου και τι σημαίνει το καθένα από αυτά:
ΚΡΙΟΣ

Πρόβατο, Κατσίκα, Όρυξ

Το πρώτο στάδιο ζωής του Κριού είναι το «πρόβατο». Είναι η στιγμή που ο Κριός δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τον σκοπό του. Σε αυτό το σημείο, ο Κριός θα αγνοήσει λίγο την οικογένειά του ή άλλα πράγματα που θα έπρεπε να είναι σημαντικά για εκείνον.
Καθώς ο Κριός μεγαλώνει και κινείται στο στάδιο ή τη φάση της «κατσίκας», θα αρχίσει πραγματικά να ηρεμεί. Όσο περισσότερη είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του, τόσο το καλύτερο.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss