Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Αύγουστο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Αύγουστος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι δυνατόν να έλειπες εσύ; Σιγά-σιγά, εκτός από τον Ήλιο, θα περάσει και η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, ο Ερμής θα πάει στον 8ο και από τις 21 ο Άρης θα είναι στον 5ο σου, οπότε να ξέρεις ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας σου, κυρίως αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αφού θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, να τραβήξεις τα βλέμματα και η πέρασή στο αντίθετο φύλοθα αυξηθεί. Ευκαιρία λοιπόν είναι να δώσεις λίγο περισσότερη φρεσκάδα στην ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και σταθερό. 
❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι μόνο ο Δίας που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου, αλλά κι ο Ερμής (αργότερα ο Ήλιος) που θα περάσει στον 7ο σου, τον οίκο των σχέσεών σου, οπότε θα κάνεις πολλές καρδιές να χτυπήσουν και τον Αύγουστο και πιθανότατα μια από αυτές να έχει τα προσόντα να σε κερδίσει και να προχωρήσετε σε σχέση. Μπορεί να “ξέμεινε” στη δουλειά ή την πόλη μαζί σου, μπορεί να γνωριστείτε στις διακοπές, κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι δε θα σταματήσουν να σου γίνονται προτάσεις και προσκλήσεις, οπότε κάτι νέο να περιμένεις. 
ΚΡΙΟΣ
Έχεις καβατζάρει μια θέση στη λίστα κι όχι άδικα, αφού τόσο ο Δίας στον 1ο σου, όσο και ο Ήλιος με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου θα φροντίσουν να μην… ξεμείνεις από ερωτικής άποψης. Και τον Αύγουστο θα είσαι στα πάνω σου, λοιπόν, θα περάσεις υπέροχα, είτε είσαι σε διακοπές είτε όχι, θα ασκείς έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss