Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Δεκέμβριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Δεκέμβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Θα δεις ότι η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και θα πάρεις τα πάνω σου. Κατ’ αρχάς γιατί τόσοι πλανήτες στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με το δικό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Δία στον 2ο οίκο σου θα σου φέρουν τύχη και ευκαιρίες. Ειδικότερα, αν ανήκεις στο α’ ή το γ’ δεκαήμερο θα δεις την ερωτική σου ζωή να απογειώνεται! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία με σκοπό την αποκατάστασή σου, αφού και πιο κοινωνικός και εξωστρεφής θα γίνεις και λόγω των ημερών θα βγάλεις τη ρομαντική σου και τη διασκεδαστική σου πλευρά. 

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα κάνουν «βόλτα» στον δικό σου έβδομο οίκο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα; Ο 7ος οίκος έχει να κάνει με τις σχέσεις, την δέσμευση και τον γάμο. Δηλαδή, αν είσαι ελεύθερος και κάτι… παίζει στην ζωή σου, μπορεί άνετα να προχωρήσει και να γίνει δεσμός. Αν δεν «παίζει» κάτι ακόμα, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α και αυτή η γνωριμία να καταλήξει σε σχέση. Και αν είσαι ήδη… καπαρωμένος/η, δεν είναι απίθανο να δεχτείς μια πρόταση γάμου. Θα έχεις και τη λάμψη του Δία από τον 10° ηλιακό σου οίκο, οπότε ετοιμάσου να ντυθείς γαμπρός/νύφ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss