Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούλιο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Ιούλιος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνεχίζεις και αυτόν τον μήνα να είσαι το φαβορί για να ζευγαρώσεις και δεν είναι μόνο ο Δίας στον 5ο οίκο σου, που σε ευνοεί, αλλά και η Αφροδίτη στον 7ο στους Διδύμους, και μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, οπότε τουλάχιστον από ερωτικής άποψης, θα το γλεντήσεις τον Ιούλιο. Εδώ υπάρχει ένα αίσθημα μεγάλο που θα αναπτυχθεί, αλλά και πολύ ρομαντικές και σεξουαλικές νύχτες. Ελκύεις το αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης όχι μόνο για ένα μήνα, αλλά για μια ζωή. Η μπάλα είναι στην κατοχή σου!!!
❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ
Παραμένεις φαβορί για “δέσμευση”, καθώς ο Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου, αλλά μαζί με τον Ήλιο, ο Ερμής και η Αφροδίτη σταδιακά θα περάσουν στον 5ο σου, τον οίκο των ερώτων σου, οπότε θα κάνεις πολλές καρδιές να χτυπήσουν τον Ιούλιο και πιθανότατα μια από αυτές να σε συγκινήσει και να σκάσει τρυφερό, όμορφο ειδύλλιο, με αμοιβαία αισθήματα. Η εποχή άλλωστε είναι ιδανική και αν είσαι σε άδεια, κάτι ο ήλιος κι η θάλασσα, κάτι τα κοκτέιλς και τα vibes, δε θα καταφέρεις να συγκρατηθείς, ούτε και να αντισταθείς στο φλερτ. Όχι ότι δε θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι δυνατόν να έλειπες εσύ από την τετράδα; Σιγά-σιγά, εκτός από τον Ή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss