Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Οκτώβριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Οκτώβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.
ΚΡΙΟΣ
Από τις 29 του προηγούμενου μήνα έχει περάσει η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου και μέχρι της 23/10, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Οκτώβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 23, ξεκινούν νέες ερωτικές περιπέτειες για σένα και ένα παθιάρικο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό. Γενικώς, από εδώ το πας, από εκεί το φέρνεις, πάλι θα πρωταγωνιστήσεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 9, πολλά μπορεί να γίνουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο 11ος οίκος των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα είναι γεμάτος και οι ευκαιρίες να βγεις, να διασκεδάσεις και να γνωριστείς αρκετές. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί/ες θα θέλουν και την παρέα σου και μια πιο στενή επαφή, ωστόσο, γύρω στις 9, με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου θα ξεσαλώσεις. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή κι έτσι μπορεί να βρεθείς ζευγαρωμένος. 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σου μέχρις τις 23, οπότ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss