Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Σεπτέμβριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Σεπτέμβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.
ΙΧΘΥΕΣ
Στις 5, περνά η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Σεπτέμβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 9 του μήνα, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον 8ο οίκο σου και μετά πάλι στον 7ο σου, γι’ αυτό μην αποκλείεις το να επιστρέψει κάποιος/α πρώην, που θα επιμείνει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να ξανασμίξετε.  
❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ
Τόσο οι όψεις του Ήλιου στην Παρθένο, όσο και η Αφροδίτη, που θα περάσει, στις 5, στον 5ο οίκο σου θα φροντίσουν να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά τον Σεπτέμβριο, οπότε αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που σου ταιριάζει για σχέση, οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή. Γύρω στην Πανσέληνο, μπορεί να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις και να βρεθείς ζευγαρωμένος. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη, σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στον 5ο σου, οπότε τουλάχιστον από γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδια θα είσαι φουλ. Ωστόσο, θα είσαι και αρκετά “πρακτικός”, επιζητώντας πράξεις από την άλλη πλευρά που θα πιστοποιούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Ένα καυτό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, παρότι αρχικά δε θα σου γεμίζει το μάτι. Αν θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου το άτομο που θα σε εμπνεύσει και εγκεφαλικά, εκτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss