Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο του 2022

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”;

Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!
Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρίση, με πιάνει κρίση

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό, αρκετές διαφωνίες (ενίοτε και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και αντιδράσεις για τις… αντιδράσεις. Διάφορα πρόσωπα μέσα από τη δουλειά σου θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον άξονά σου, στις 10, θα αφαιρέσει κάθε υπομονή και ανεκτικότητα και πολύ πιθανό μια κουβέντα να σε κάνει να βγάλεις καπνούς από τα ρουθούνια σου. Θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος, στις 11, οπότε αποχαιρέτα οικονομικά πλάνα και προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss