Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν το 2023

Ένας χωρισμός δεν έρχεται έτσι ξαφνικά… Προφανώς και τα προβλήματα υπάρχουν ήδη στην σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στο 2023. Οι πλανήτες δεν τα ευνοούν και θα φέρουν την οριστική ρήξη. Ωστόσο στην ζωή, κάθε εμπόδιο έρχεται πάντα για καλό, οπότε ίσως ήρθε η ώρα τα ζώδια αυτά να προχωρήσουν και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους με κάποιον άλλο άνθρωπο για να βρουν την ευτυχία και την ηρεμία που δεν είχαν στην σχέση που τελειώνει.
Πάμε να δούμε για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε:
Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.  

Τα προβλήματα στην σχέση του Λέοντα και του Υδροχόου ξεκίνησαν ήδη από την στιγμή που μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο. Το οριστικό όμως τέλος στην σχέση τους, θα το φέρει ο Πλούτωνας, ο οποίος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου και πραγματικά δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Έρχεται να ολοκληρώσει το έργο του Κρόνου και να ισοπεδώσει την σχέση αυτή, πολύ απλά γιατί είναι σαθρή, έχει προβλήματα, είναι τοξική και κάνει κακό και στους δύο. Ο Πλούτωνας θα λύσει τον γόρδιο δεσμό και θα τους αναγκάσει και τους δυο να πιάσουν πάτο, προκειμένου να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό και να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, αλλά σε νέες σχέσεις.

Πρόκειται για δύο ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τόσο από τον Κρόνο, όσο και τον Ουρανό που θα παραμείνει αρκετό καιρό στον Ταύρο να ταρακουνάει τη σχέση τους, που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ωστόσο το οριστικό τέλος, θα το δώσει ο Πλούτωνας. Μόλις μπει τον Μάρτιο στον Υδροχόο, η επιρροή του πάνω στον Ταύρο και τον Σκορπιό θα είναι πολύ μεγάλη και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss