Ταινία «Greek Freak» ετοιμάζεται για την υπηρεσία Disney+ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μία ταινία μεγάλου μήκους για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αστέρα του NBA και κορυφαίο αθλητή των Μιλγουόκι Μπακς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Σε παραγωγή του Bernie Goldman (με θητεία στις Disney και Village Roadshow Pictures, είχε αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας «300» του Zack Snyder) και σε σενάριο του Arash Amel (Rosamund Pike και A Private War), η ταινία θα έχει τον τίτλο «Greek Freak» και πραγματεύεται την πορεία και την εξέλιξη του Γιάννη, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την καθιέρωση του στο NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς ως ηγέτης.

«Η ζωή του Αντετοκούνμπο στα πρώτα του χρόνια είχε ενδιαφέρον» γράφει το Deadline που αργότερα παραθέτει στοιχεία από την Wikipedia. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στην Ελλάδα και ήταν γιος Νιγηριανών μεταναστών. Παρόλα αυτά, εξαιτίας της Ελληνικής νομοθεσίας, ο Αντετοκούνμπο και τα 3 αδέρφια του δεν απέκτησαν αυτόματα το δικαίωμα της ελληνικής ιθαγένειας. Έως την ηλικία των 18 ετών, ο Αντετοκούνμπο δεν είχε επίσημα έγγραφα και δεν ήταν πολίτης ούτε της Ελλάδας ούτε της Νιγηρίας. Στις 28 Απριλίου του 2013, ανακοινώθηκε ότι ο Αντετοκούνμπο θα συμμετείχε επίσημα στο NBA Ντραφτ του 2013.

Στις 27 Ιουνίου του 2013, επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του Ντραφτ και στις 30 του Ιουλίου του 2013, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.  Στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ είχε μέσο όρο 6,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 0,8 κοψίματα και 0,8 κλεψίματα σε 77 εμφανίσεις. Σκόραρε 23 φορές διψήφιο αριθμό πόντων και μάζεψε 2 φορές διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, κάνοντας έτσι και τις δύο αυτές φορές νταμπλ νταμπλ (διψήφιος αριθμός σε 2 στατιστικές κατηγορίες). Τελείωσε το αγωνιστικό έτος με 61 κοψίματα, όντας πρώτος στην αντίστοιχη κατηγορία ανάμεσα στους νεοφερμένους παίκτες του ΝΒΑ, και κατετάγη συνολικά έβδομος στον κατάλογο νεοφερμένων (ρούκι) του πρωταθλήματος. Επίσης, επιλέχτηκε να παίξει στο Rising Stars Challenge στο Σαββατοκύριακο του ΝΒΑ All-Star που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη, όπου σημείωσε 9 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Στο τέλος της σεζόν επιλέχτηκε στην δεύτερη NBA All-Rookie Team. Στις 20 Ιανουαρίου του 2015, ο Αντετοκούνμπο έγινε ο νεαρότερος παίχτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς που ξεπέρασε τους 1.000 πόντους. Στις 26 Οκτωβρίου του 2015, έλαβε επέκταση του συμβολαίου του από τους Μιλγουόκι Μπακς για το επόμενο αγωνιστικό έτος του 2016–17 και στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016, ο Αντετοκούνμπο έλαβε 4ετή επέκταση συμβολαίου από τους Μιλγουόκι Μπακς, με συνολικές απολαβές 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάποιοι αναλυτές, πιστεύουν ότι ο Αντετοκούνμπο αναμένεται να ανακοινώσει μία πολύ ακριβή επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς του χρόνου το καλοκαίρι, αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA, εκτός εάν αποφασίσει να δοκιμάσει να βρει κάτι ακόμα καλύτερο ως ελεύθερος. Η ταινία όπως αναφέραμε θα έχει τον τίτλο «Greek Freak» όπως είναι το ψευδώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+ σύντομα.

Deadline

Wikipedia

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss