Ταινίες με έναν μόνο ηθοποιό που πρέπει να δείτε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υπάρχουν πολλές ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει να αφήσουν εποχή και γενικότερα να χαρακτηριστούν από τις πολύ καλές του είδους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες που έχουν μερικές ιδιαιτερότητες.

Το Ranker είναι μακράν ένα από τα καλύτερα site στις λίστες σχετικές με ταινίες και σειρές, ενώ αυτή τη φορά μας δείχνει ποιες είναι μερικές από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει μόνο με έναν ηθοποιό και δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.
10. The Noah (1975)
[embedded content]
9. All Is Lost (2013)
Ένας βετεράνος ιστιοπλόος διασχίζει με το 12μετρο ιστιοφόρο του τον Ινδικό Ωκεανό, όταν η σύγκρουση με ένα επιπλέον κοντέινερ τον αφήνει χωρίς ασύρματο και όργανα πλοήγησης. Καθώς προσπαθεί να επιδιορθώσει το ρήγμα του σκάφους, τα ρεύματα τον παρασύρουν στην καρδιά μιας βίαιης καταιγίδας.

[embedded content]
8. Gravity (2013)
Η Δόκτωρ Ράιαν Στόουν είναι μια ιατρική μηχανικός στην πρώτη της διαστημική αποστολή και συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, επικεφαλής της αποστολής, που βρίσκεται στην τελευταία του πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν ολομόναχοι στο διάστημα, αγκιστρωμένοι μόνο ο ένας στον άλλον, σε μια ατέρμονη κάθοδο στο σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τούς επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη και κάθε ελπίδα σωτηρίας.Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα ελαττώνει το οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μπορεί να απαιτεί να βυθιστούν ακόμα πιο μακριά, στην τρομακτική απεραντοσύνη του διαστήματος.
[embedded content]
7. Locke (2013)
Ο Ιβαν Λόκε είναι ένας απλός άνθρωπος, παντρεμένος με δύο παιδιά κι επιβλέπων μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρία. Ένα βράδυ, κάτι που έκανε λίγους μήνες νωρίτερα θα γυρίσει να τον στοιχειώσει, και θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή του και των ανθρώπων που αγαπά, για πάντα. Ταυτόχρονα απειλείται κι ένα έργο που έχει αναλάβει. Στην προσπάθεια του να κάνει το σωστό και να μην επαναλάβει τα λάθη του πατέρα του θα ρισκάρει τα πάντα: τη δουλειά του, τη φήμη του, την οικογένεια του, τη ζωή που πάλεψε τόσο σκληρά να χτίσει.

[embedded content]

6. Moon …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss