Τάσος Γιαννόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: Γνώριζα μόνο ένα περιστατικό

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Γιαννόπουλος στην εφημερίδα «On Time Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης σχετικά με το πρόσωπο του συναδέλφου του.

Τάσος Γιαννόπουλος: «Είναι δικαιώματα του Μπέζου να μη θέλει να βγάζει  φωτογραφίες» | Gossip-tv.gr

  • Έχετε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πως νιώσατε με όλο αυτό που ξέσπασε;

Με στεναχώρησε, γιατί έβλεπα γνωστούς μου ανθρώπους να τους συμβαίνει αυτό, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Γνωρίζω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλους συναδέλφους που είναι κι από τη μια και από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Από κει και πέρα, βεβαίως, η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει.

  • Το είχατε φανταστεί ποτέ;

Όχι, κι ένιωσα τεράστια στεναχώρια. Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό, μόνο μια καταγγελία που είχε γίνει.

Τάσος Γιαννόπουλος: «Είμαι δύσκολος άνθρωπος και ψυχαναγκαστικός. Τα  παπούτσια τα βγάζω στην πόρτα»

  • Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;

Όχι. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, αλλά ούτε και ο χώρος. Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα. Τι γίνεται με την επανένταξη των ανθρώπων που καταδικάζονται, φυλακίζονται ή εκτίουν την όποια ποινή τους επιβάλλεται και μετά βγαίνουν στην κοινωνία; Πώς θα τους δεχθεί η κοινωνία μας; Μετά δεν πρέπει να γίνει η επανένταξη στην κοινωνία; Αυτό είναι μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Κι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε άνθρωπο καταδικάζεται.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss