Τάσος Νούσιας: «Είναι η μοίρα μου να παίρνω ρόλους που υπάρχει ένα μπέρδεμα»

Ο Τάσος Νούσιας, ο Στεφανής Σταματάκης από την νέα σειρά του Alpha, «Σασμός», παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Είχα μια αντίσταση για το καθημερινό»

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός είπε για το «όχι» που είπε στις «Άγριες Μέλισσες»: «Το φοβήθηκα αρχικά. Είχα μια αντίσταση για το καθημερινό».

«Τα πρωινά από την εξάντληση σαν να με παίρνανε τα κλάματα, ήθελα να φύγω»

Στη συνέχεια, ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω των απαιτήσεων της δουλειάς. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Δύσκολη ιστορία. Η κούραση έφτασε στα όρια του breakdown. Τα πρωινά από την εξάντληση σαν να με παίρνανε τα κλάματα, ήθελα να φύγω».

«Η κούραση έφτασε στα όρια του breakdown»

«Υπήρξε μια περίοδος που μπήκα σε insomnia»

Και εξήγησε αμέσως μετά: «Υπήρξε μια περίοδος που μπήκα σε insomnia. Έχασα τον ύπνο μου. Ούτε χρόνος για ειδικό δεν υπήρχε. Είχα έναν τραυματισμό στο πόδι από ένα διαφημιστικό που έκανα τον χειμώνα και δεν πρόλαβα ποτέ να τον δω».

«Έχασα τον ύπνο μου»

«Στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω Κρητικά»

Για τον ρόλο του Στεφανή στη νέα σειρά «Σασμός» είπε: «Έχω να πω στους φίλους Κρητικούς καιρός να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι και ζώντες και κεκοιμημένοι. Στο σπίτι καμιά φορά τους μιλάω Κρητικά. Είναι η μοίρα μου να παίρνω ρόλους που υπάρχει ένα μπέρδεμα».

«Η απιστία είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο»

Εξαιτίας του ότι ο Στεφανής είναι άπιστος μίλησε για το θέμα λέγοντας: «Η απιστία είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Όταν είσαι ερωτευμένος η συγχώρηση έρχεται δύσκολα».

«Δεν ανήκουμε κανείς σε κανένα για να ασχημονούμε και να τον θεωρούμε κτήμα μας ή να κάνουμε καβάτζες και να παραμένουμε σε σχέσεις γιατί βολευόμαστε», πρόσθεσε ο Τάσος Νούσιας.

«Όταν είσαι ερωτευμένος η συγχώρηση έρχεται δύσκολα»

«Να μην είμαστε συγκρουσιακοί συνεχώς»

Και συμπλήρωσε: «Ας χωρίσουμε με έναν ανθρώπινο τρόπο όχι στην υψηλή του θερμοκρασία. Να μην είμαστε συγκρουσιακοί συνεχώς. Μια μεγάλη αγάπη είναι πολύ λυπηρό να καταλήγει εξευτελιστικά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss