Τατάρ: Bήμα για αναγνώριση η έναρξη πτήσεων από Ρωσία

Με τη συμμετοχή του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας πτήση από τη Ρωσία στα κατεχόμενα στις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “Μιλλιέτ”.

Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η ρωσική κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεσή της για έναρξη απευθείας πτήσεων προς το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου.
Η πρώτη πτήση πραγματοποιείται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 15 Νοεμβρίου κατά την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους και ημέρα εγκαινίων του νέου παράνομου αεροδρομίου. Η “Μιλλιέτ” σχολιάζει ότι η εξέλιξη αυτή εκλαμβάνεται ως διπλωματική νίκη για το ψευδοκράτος και την Τουρκία και πως θα ανοίξει τον δρόμο για την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Πολύ σημαντικό βήμα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους, θεωρεί ο Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του, την έναρξη απευθείας πτήσεων από τη Ρωσία στα κατεχόμενα.
Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα “Μιλλιέτ”, ο Τατάρ είπε ότι «θα το καλωσορίσουμε εάν συμβεί μια τέτοια εξέλιξη με τη Ρωσία στο πλαίσιο της πολιτικής ισορροπίας με την Τουρκία. Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την τδβκ, έτσι αρχίζει η αναγνώριση, το σημαντικό είναι οι οικονομικές κινήσεις».

Ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι η Τουρκία πραγματοποιεί ήδη απευθείας πτήσεις προς το παράν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss