Τατάρ: Χαιρετίζει την ενοποίηση των Κατεχόμενων «δήμων»

Κατεχόμενα: Για ένα «σημαντικό επίτευγμα υπέρ της τοπικής αυτοδιοίκησης» κάνει λόγο ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ, σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον νέο «νόμο» που αφορά την «τοπική αυτοδιοίκηση» των κατεχομένων.

«Ως αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας και πολύωρης εργασίας μέχρι σήμερα το πρωί, η γενική συνέλευση της ‘βουλής’ υιοθέτησε το ‘(ειδικό) σχέδιο νόμου για την ενοποίηση των δήμων’, το οποίο συζητήθηκε άρθρο προς άρθρο», σημειώνει ο κ. Τατάρ, ο οποίος προσθέτει τα εξής: «Με αυτή την απόφαση της ‘βουλής’, που εκπροσωπεί τη βούληση του ‘λαού’ μας, έγινε το μεγαλύτερο βήμα για την επίλυση των διαρθρωτικών προβλημάτων των ‘δήμων’ μας και άνοιξε ο δρόμος ώστε οι ‘δήμοι’, οι οποίοι θεωρούνται οι πλησιέστεροι ‘διοικητικοί’ φορείς διαχείρισης προς το ‘λαό’, όπου καλύπτονται άμεσα οι αστικές ανάγκες και οι οποίοι είναι θεσμοί μας συνυφασμένοι με το ‘λαό’, να παρέχουν πολύ πιο αποτελεσματικές, ταχύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες».
Τέλος, ο κ. Τατάρ αναφέρει ότι «με το ‘νόμο’ αυτό, ο οποίος θα διασφαλίσει την αναδιάρθρωση των ‘δήμων’, θα συνδυαστούν οι υλικές και ανθρώπινες υποδομές των ‘δήμων’ και θα παρασχεθούν ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες στο κοινό».

Πηγή: ΚΥΠΕ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss