Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι: Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρουν;

Πώς θα αντιληφθείς ότι σε φλερτάρει ένα ζώδιο της γης;

Το φλερτ δεν είναι κάτι που γίνεται πάντα φανερά και απροκάλυπτα. Υπάρχουν κώδικες, σημάδια, κινήσεις, υπονοούμενα και άλλες μη εμφανείς ενέργειες που κατά βάθος έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να σε κατακτήσουν!
Παρακάτω θα διαβάσεις με ποιον τρόπο τα ζώδια της γης δείχνουν την έλξη τους προς τους άλλους και πώς θα αναγνωρίσεις τον μυστικό τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν. Έτσι, θα είσαι πιο πονηρεμένος/η την επόμενη φορά που θα αλληλεπιδράσεις μαζί τους και θα δεις τη συμπεριφορά τους κάτω από άλλη οπτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι εσωστρεφής όταν φλερτάρει. Θα τον καταλάβεις επειδή συνήθως αλληλεπιδρά περισσότερο με το άτομο που τον ενδιαφέρει παρά με τους άλλους. Ψάξε για σημάδια που δεν έχουν να κάνουν με την λεκτική επικοινωνία. Μήπως σε κοιτάζει περισσότερο από το συνηθισμένο, προσπαθώντας να αστειευτεί μαζί σου για να τραβήξει την προσοχή σου;

Η έννοια «ανήκω σε σένα κι εσύ ανήκεις σε μένα» είναι καθαρά ταυρίστικη και αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Μην βιάζεσαι όμως. Προσπάθησε να έχεις υπομονή και όταν λέμε υπομονή εννοούμε πολύ υπομονή. Για αυτό το ζώδιο πρέπει να έχει βγει η φράση «τα ζώα μου αργά».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss