TCL 30 SE Review – Για τη budget κατηγορία

Η πρώτη από τις πολλές φετινές συσκευές της εταιρείας έφτασε στα χέρια μας, τη δοκιμάσαμε και αποτυπώνουμε την άποψή μας για αυτή.

Το TCL 30 SE είναι μια προσιτή budget επιλογή με κόστος μικρότερο των €150 και με μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τριπλή κάμερα.
Μένει να δούμε πώς στέκεται ενάντια στον δριμύ ανταγωνισμό της κατηγορίας του. Ξεκινάμε από το κουτί, όπου θα βρούμε κάτι που δε συναντάμε συχνά πλέον – φορτιστή. Φυσικά, μαζί είναι η συσκευή, μια απλή θήκη σιλικόνης και το καλώδιο φόρτισης. 
Το κινητό έχει μέγεθος 165.2×75.5×8.9mm με βάρος 190 γραμμάρια, δηλαδή αρκετά λεπτό κι ελαφρύ δεδομένης της μεγάλης οθόνης του, ενώ με ένα χέρι μπορούμε να το χειριστούμε σχετικά άνετα. Στην πίσω πλευρά θα βρούμε ψηλά κεντραρισμένο τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, κάτω αριστερά ένα μικρό λογότυπο TCL και πάνω αριστερά την τριπλή κάμερα σε ένα μικρό, στρογγυλεμένο ορθογώνιο που εξέχει ελαφρώς. 

Η λεία πλάτη είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, όπως και το πλαίσιο του κινητού, ενώ και τα δύο χρώματα (γκρι και μπλε) στα οποία διατίθεται το κινητό «παίζουν» λίγο με το φως χωρίς να δείχνουν άσχημα ή υπερβολικά. Είναι πολύ απλός, λιτός και λειτουργικός ο σχεδιασμός του, όπως θα περιμέναμε από ένα budget smartphone. Δυστυχώς για όσους δε χρησιμοποιούν θήκη, η γυαλιστερή πλάτη μαζεύει εύκολα δαχτυλιές αλλά έχουμε συνηθίσει αυτό το φαινόμενο πλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss