Τεχνολογία και Κωτσόβολος πηγαίνουν μαζί… στο νέο κατάστημα Καλλιθέας!

Ο Κωτσόβολος αναβαθμίζει την παρουσία του στην Καλλιθέα, με ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον!

Η τεχνολογία ανέκαθεν βρισκόταν στο DNA του Κωτσόβολου, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα ακόμη μια φορά με την ύπαρξη του… ασύλληπτου νέου καταστήματος στην Καλλιθέα. Από τις 14 Νοεμβρίου, το κατάστημα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 262 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και η εμπειρία αναμένεται μοναδική.
Πρόκειται για το νέο, υπερσύγχρονο «σπίτι της τεχνολογίας» μόλις 50μ. μακριά από το προηγούμενο κατάστημα, που στεγάζει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς κι αφορά τεχνολογία, ξεφεύγοντας από τα τυπικά. Από την ευρεία γκάμα προϊόντων έως τις εγκαταστάσεις κι από την όψη ως τις προδιαγραφές του κτηρίου, πρόκειται για ένα μοντέρνο «θαύμα» που περιμένει να το ανακαλύψεις.
Το κτήριο καθαυτό, διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού για να φροντίζει να εξοικονομεί ενέργεια και να λειτουργεί σε πρότυπα που δύσκολα συναντάς οπουδήποτε – και δη σε κατάστημα τεχνολογίας. Από την θερμομόνωση έως την άκρως αποδοτική ψύξη και θέρμανση, τα συμφέροντα συστήματα αερισμού και τον φωτισμό LED που εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια, πρόκειται για ένα αξιοζήλευτο κατάστημα που λειτουργεί άκρως αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Όσα χρειάζεσαι, είναι εδώ!
Με το που κάνεις το πρώτο βήμα μέσα στο νέο κατάστημα, θα δεις πως ο κάθε όροφος περιλαμβάνει σε διαφορετικά corners όσα μπορεί να ψάχνεις, για να τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss