Το Τελευταίο Σημείωμα: Ενθουσιώδη και συγκινητικά τα σχόλια των θεατών, για την πρώτη εβδομάδα προβολής της ταινίας

Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη ξεκίνησε το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες την περασμένη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου καταφέρνοντας όχι μόνο να συγκινήσει τους θεατές, αλλά και να γνωρίσει ή να ξαναθυμίσει σε όλο τον κόσμο μια από τις πιο μελανές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, την εκτέλεση 200 αγωνιστών από τους Γερμανούς κατακτητές στην Καισαριανή, την 1η Μαΐου του 1944.

Το ελληνικό κοινό αγκάλιασε θερμά από την πρώτη μέρα προβολής της την νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη. Ενδεικτικά είναι τα σχόλια των πρώτων θεατών της ταινίας, από την official Facebook Page της ταινίας:

«Ευτυχώς που βγαίνουν ακόμα τέτοιες ταινίες.»

«Εξαιρετικά συγκινητική και με συναισθήματα δέους η σκηνή του χορού των μελλοθάνατων!»

«Εξαιρετική ταινία!!! Ένα μεγάλο μπράβο!!!!»

«Επιβλητική, μοναδική, τρομερή μουσική επένδυση!!! Μπράβοοοοο σε όλους!!!»

«Μια συγκλονιστική σκηνοθεσία, μια απίστευτη παραγωγή.»

«Από τις ταινίες που θα θυμόμαστε για χρόνια.»

Τα σχόλια του κόσμου (όπως είδατε), μιλούν όχι μόνο για μια συγκινητική ταινία, αλλά και για μια από τις σπουδαιότερες ταινίες του Έλληνα σκηνοθέτη, και συνάμα μια σύγχρονη κινηματογραφική ματιά στα γεγονότα της Καισαριανής της Πρωτομαγιάς του 1944. Περισσότεροι από 45.000 θεατές είδαν «Το Τελευταίο Σημείωμα» τις 4 πρώτες ημέρες προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες και μίλησαν για μια εξαιρετική ταινία, για τις δυνατές και συγκινητικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, για αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές, όπως το γλέντι των μελλοθάνατων, για μια ταινία που θα θυμούνται για χρόνια.

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss