Το τελευταίο trailer της Wonder Woman… κάνει θαύματα

Με την ταινία να απέχει από την ημερομηνία εξόδου της (8/6/2017), ακριβώς ένα μήνα, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer (το τελευταίο), για το blockbuster που φιλοδοξεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την πικρή γεύση που άφησαν μερικές απο τις προηγούμενες κόμικ μεταφορές του στούντιο.

Ένα (σχεδόν) χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης, η ελληνίδα Αμαζόνα, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο εμφανισή της. Η ταινία βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε o William Moulton Marston και κυκλοφόρησαν στα comics της DC Entertainment.

Στο τελευταίο (χορταστικό) trailer, εκτός απο τα νέα (εντυπωσιακά) πλάνα της ταινίας, μας παρουσιάζονται και οι αντίπαλοι της WW, η Dr. Poison και ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου!, ο οποίος εμφανίζεται με την μορφή του David Thewlis!

Δίπλα στήν Gal Gadot ως Wonder Woman θα δούμε επίσης τους: Chris Pine ( Star Trek) ως τον Κάπτεν Τρέβορ, Connie Nielsen ( Gladiator), Robin Wright (House of Cards) καί τον David Thewlis (Harry Potter), ενώ μετά από πολλά χρόνια έχουμε γυναίκα, στό σκηνοθετικό τιμόνι μεγάλης στουντιακής εταιρείας παραγωγή, τήν Patty Jenkins, τού Οσκαρικού Monster (2003).

Η ταινία Wonder Woman, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017 από την Tanweer.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss