‘Τελικός’ για 2.60 ανάμεσα σε Ισραήλ και Αλβανία στο Τελ Αβίβ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση ισραήλ – Αλβανία για το Nations League.

Το Ισραήλ ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις του στο Nations League, με το παιχνίδι κόντρα στην Αλβανία (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο του δευτέρου ομίλου της League B. Υπενθυμίζεται ότι από το γκρουπ έχει αποκλειστεί η Ρωσία και ως εκ τούτου την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία διεκδικούν το Ισραήλ, η Αλβανία και η Ισλανδία.

Ισραήλ – Αλβανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Ισραήλ είναι αήττητο με πέντε βαθμούς στα πρώτα τρία ματς κι αν κερδίσει απόψε κλειδώνει την πρώτη θέση και τον προβιβασμό του στη League A, χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα γίνει στο τελευταίο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Αλβανία και την Ισλανδία.

Αντίθετα, η Αλβανία έχει μέχρι στιγμής έναν βαθμό σε δύο αγώνες και για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε στο Τελ Αβίβ. Φυσικά, το έργο της δεν θα είναι εύκολο, δεδομένου μάλιστα ότι η ομοσπονδία του Ισραήλ ανακοίνωσε sold out, άρα το Bloomfield Stadium θα είναι κατάμεστο με πάνω από 28.000 φίλους της γηπεδούχου ομάδας.

Από την αποστολή της Αλβανίας απουσιάζουν οι σημαντικοί στόπερ Τζιμσίτι (Αταλάντα), Κουμπούλα (Ρόμα) και Ντερμάκου (Λέτσε). Λόγω των μαζεμένων απουσιών στην άμυνα, ο Έντι Ρέγια αναμένεται απόψε να αφήσει στην άκρη το αγαπημένο του 3-5-2, επιλέγοντας το 4-4-2.

Στους στόπερ έχουν προβάδισμα οι Βέσελι (Μπενεβέντο) και Ισμαΐλι (Εμπολι), με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι (Φαμαλικάο) να θεωρείται η τρίτη κατά σειρά επιλογή. Τα άκρα της άμυνας θα καλύψουν οι πολύπειροι Χισάι (Λάτσιο) και Μπαλίου (Βαγιεκάνο).

Στο κέντρο θα παίξουν οι σκληροτράχηλοι χαφ Γκιαζούλα (Ντάρμσταντ) και Αμπράσι (Γκρασχόπερς), ο μεσοεπιθετικός Μπαϊράμι (Εμπολι) και το νέο ανερχόμενο αστέρι του αλβανικού ποδοσφαίρου, ο Κρίστιαν Ασλάνι (Ιντερ).

Στην επίθεση, δεσπόζει ασφαλώς η παρουσία του Αρμάντο Μπρόγια (Τσέλσι), ο οποίος μάλλον θα έχει στο πλευρό του τον Τσικαλέσι και όχι τον ντεφορμέ Ουζούνι (Γρανάδα). Τέλος, στον άσο τον πρώτο λόγο έχει ο Ετρίτ Μπερίσα της Τορίνο.

Σημειώνεται, ότι στις επιλογές του Ρέγια έχουν συμπεριληφθεί τόσο το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσοκάι, αλλά και ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού Καζίμ Λάτσι (Αζαξιό).

Σημαντικές απουσίες έχει και το Ισραήλ, καθώς έχουν μείνει εκτός πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες, όπως ο αρχισκόρερ Εράν Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), ο μεσοεπιθετικός Μανόρ Σόλομον (Φούλαμ), ο καλός χαφ Ντορ Πέρετς (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο αμυντικός Νιρ Μπιτόν (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Επίσης, αποσύρθηκε από την εθνική ο φορ της Χοφενχάιμ, Μουνάς Νταμπούρ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αποκατάστασης των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης με συνέπεια να αποδοκιμάζεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Ισραήλ.

Από την αποστολή του Αλόν Χαζάν ξεχωρίζουν οι παίκτες (Γκόλντμπεργκ, Λαβί, Χαζίζα, Ατζίλι) της πρωταθλήτριας Μακάμπι Χάιφα, ο πολύπειρος μπακ Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), φυσικά ο αρχηγός/χαφ Μπίρμπας Νάτχο (Παρτιζάν), αλλά και ο επιθετικός Σον Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), ο οποίος παρότι τραυματίστηκε στην προπόνηση αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Στις επιλογές του Χαζάν βρίσκεται και ο μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη έχει λογική να κυνηγήσουμε το Goal/Goal. Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο το Ισραήλ είχε κερδίσει στην Αλβανία 2-1 με δύο γκολ του Σόλομον και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Μπρόγια.

Επίσης, σημειώνεται ότι τα παιχνίδια του Ισραήλ συνήθως εξελίσσονται σε ροντέο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι μετράει επτά σερί Goal/Goal σε προκριματικά Μουντιάλ και Nations League και 11 διαδοχικά Over 2,5! Στο 1.95 το αμφίσκορο, στο 2.60 αν ζητήσουμε ακόμη ένα γκολ για να επαληθευτεί και το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισραήλ – Αλβανία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.60), 21:45

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss