Τέλος εποχής για την ”σχεδιάστρια” Σίσσυ Χρηστίδου: Κλείνει το κατάστημά της

Μια άνω τελεία αποφάσισε να βάλει η Σίσσυ Χρηστίδου στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής μου που ξεκίνησε έξι χρόνια πριν με την δημιουργία της σειράς ρούχων που έφεραν το όνομά της, αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο τα διέθετε προς πώληση. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω Instagram και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή την προσπάθεια.

Πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου έχοντας επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Open αφήνει στην άκρη την ιδιότητα της σχεδιάστριας ρούχων, τουλάχιστον προσωρινά όπως διευκρίνισε. «Τέλος εποχής… Στο κεφάλαιο sissychristidou.com της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο» έγραψε η ίδια.

Αργότερα είπε σε Insta Story προς τους διαδικτυακούς της φίλους: «Πρέπει να μπει μία άνω τελεία στο Sissychristidou.com, γιατί είναι πάρα πολλά τα μέτωπα που έχω ανοίξει… είναι το YouTube, είναι η τηλεόραση, είναι τα παιδιά μου, είναι ο άντρας μου. Οπότε δεν μπορώ να τα κάνω όλα μαζί. Θα χρειαστεί να βάλω μια άνω τελεία σε αυτό. Δεν κλείνει ο κύκλος αυτός. Το λατρεύω αυτό το κεφάλαιο. Απλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μαζί. Τα έχω παίξει».

Πάντως τίποτα δεν προμήνυε αυτή την απόφαση της Σίσσυς Χρηστίδου, αφού  μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες προωθούσε κανονικά τις νέες αφίξεις φθινοπωρινών σχεδίων στα καταστήματά της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες όπως η παρακάτω στο Instagram.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss