Τέλος για το Stadia, τη cloud gaming υπηρεσία της Google

Η Google ανακοίνωσε πριν λίγο το κλείσιμο του Stadia, της cloud gaming υπηρεσίας της εταιρείας που είχε ανακοινωθεί πριν 2 χρόνια. 

Η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή για τους gamers μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2023 ενώ η εταιρεία θα επιστρέψει όλα τα χρήματα για το hardware της υπηρεσίας που αγοράστηκε μέσω του Google Store, καθώς και για όλα τα παιχνίδια και το πρόσθετο περιεχόμενο που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα κατάστημα του Stadia. Η Google αναμένει ότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2023.
«Πριν από μερικά χρόνια, ξεκινήσαμε μια cloud gaming υπηρεσία για καταναλωτές, το Stadia», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και GM του Stadia Phil Harrison σε ανάρτηση στο επίσημο blog. «Και ενώ η προσέγγιση του Stadia για το streming παιχνιδιών βασίστηκε σε μια ισχυρή τεχνολογική βάση, δεν απέκτησε την έλξη που περιμέναμε στους χρήστες, οπότε πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας σταδιακά». Οι υπάλληλοι της ομάδας του Stadia θα μετακινηθούν σε άλλα τμήματα της εταιρείας.
Ο Harrison αναφέρει ακόμα ότι η Google βλέπει την ευκαιρία να εφαρμόσει την τεχνολογία του Stadia σε άλλα τμήματα της Google, όπως το YouTube, το Google Play και σε νέες προσπάθειες AR, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει επ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss