Τεράστια μείωση που φτάνει το 50% για τη μηνιαία συνδρομή της Starlink στην Ελλάδα

Η αύξηση του πληθωρισμού μπορεί να έχει οδηγήσει σε αυξήσεις τιμών σχεδόν στα πάντα, όμως δεν λείπουν και οι -ελάχιστες- εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα η Starlink, η υπηρεσία παροχής internet από το διάστημα του Elon Musk που παρέχεται από την SpaceX, απέστειλε μήνυμα στους πελάτες της με καλά νέα, ότι το κόστος της μηνιαίας τους συνδρομής μειώνεται εξαιτίας «τοπικών συνθηκών της αγοράς». Το ίδιο ισχύει και στη χώρα μας, με μια αναζήτηση να φανερώνει ότι το μηνιαίο κόστος πέφτει πλέον στα 60 ευρώ από τα 99 ευρώ που ίσχυε με το λανσάρισμα της υπηρεσίας, μια τεράστια δηλαδή μείωση ύψους περίπου 50%. Αντίστοιχου ύψους πτώση τιμής παρατηρούμε στη Χιλή και τη Βραζιλία.
Τα πράγματα είναι λιγότερο εντυπωσιακά σε άλλες χώρες όπως στην Ολλανδία, με τη Starlink να μειώνει τη συνδρομή της από τα €124 στα €105. Επιπλέον όπως διαβάζουμε στο reddit, στο Ηνωμένο Βασίλειο χρήστες της Starlink αναφέρουν μειώσεις του μηνιαίου τέλος στις 75 από τις 89 λίρες ενώ στη Γερμανία η νέα τιμή έχει οριστεί στα €80 από τα €100. 
«Η μείωση των τιμών λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες της τοπικής σας αγοράς και έχει ως στόχο να αντικατοπτρίζει την ισοτιμία στην αγοραστική δύναμη των πελατών μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου το δολάριο σημειώνει ραγδαία άνοδο έναντι των ξένων νομισμάτων, είναι λιγότερο σαφής. Χρήστης από την πολιτεία της Νεβάδα αναφέρει ότι η Starlink μείωσε την τιμή της συνδρομής του στα 85 από τα 110 δολάρια όμω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss