Τεράστια συμμετοχή στην Ημερίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είχε θέμα: «Οικογένεια και διαδικτυακή πραγματικότητα: Προκλήσεις και προοπτικές»

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (5/9), με θέμα: «Οικογένεια και διαδικτυακή πραγματικότητα: Προκλήσεις και προοπτικές», υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων.

Στόχος της Ημερίδας ήταν να αναδείξει και να συνεισφέρει στην επιστημονική ερμηνεία των προκλήσεων που προκύπτουν από τους κινδύνους μέσα από την επαφή με το διαδίκτυο, καθώς και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και την αποφυγή/αντιμετώπιση των κινδύνων που κρύβει το διαδίκτυο. Οι εισηγήσεις αναπτύχθηκαν από επιστήμονες και επαγγελματίες, με εξειδικευμένη δραστηριότητα, κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο και εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης των διαδικτυακών κινδύνων.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για την πρωτοβουλία να αναδείξει το σημαντικό ζήτημα της επίδρασης του διαδικτύου στη ζωή μας, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η ενημέρωση όλων –παιδιώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss